בעיה קטנה...

../images/Emo32.gifבעיה קטנה...../images/Emo32.gif

אני היום רוצה לצרוב לי דיסק כפול של שירים שאני מאוד אוהבת שיש לי על המחשב. שמתי לי בפלייליסט את כל השירים שאני רוצה שיהיו, אבל יצא לי 79 שירים. מן הסתם זה לא נכנס לשני דיסקים אלא לאיזה ארבע. ואני לא רוצה לעשות עד כדי כך הרבה דיסקים! עיזרו לי!

ThisIsJustME

New member
אם יש לך נגיד דיסקמן שקורא

MP3 את יכולה לצרוב את הדיסק על קובץ של MP3 ואז בדיסק אחד נכנסים לך איזה 100 שירים או יותר...

רק שאין לי.. ../images/Emo4.gif

חחחח, וגם אני רוצה שאני יוכל לשים את הדיסק במערכת..
אוף... אין לי מושג על איזה שירים לוותר!!

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש-תחרות רקעים../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אנשות
זה מה שסוכם עד עכשיו אף אחת חוץ מיסמין ונוגה לא הגיבה ככה שלא ברור בדיוק מה קורה עם זה כי אם רק אני ויסמין ואולי נוגה מכינות רקעים אז לא שווה לעשות את התחרות
אז..ככה: מיום שלישי ה: 30/3 (שזה יום שלישי הקרוב) מתחילים לשים רקעים עד יום שלישי ה:6/4 שזה שבוע אחרי, אחרי זה כבר אי אפשר לשים יותר. מה-7/4 אפשר להתחיל להצביע לרקע שאהבתם. אני מוכנה שתשלחו אליי את ההצבעות, פה דרך המסרים, ובתאריך ה-14/4 שזה יום רביעי, יומיים אחרי שנגמר פסח אני אכתוב בפורום מי ניצחה בסדר? אבל באמת צריך לראות כמה בנות מכינות בכלל רקעים אם בכלל שווה לעשות את התחרות כי זה לא בדיוק שווה רק אם 2-3 בנות מכינות חח אז מי שמתכוונת להכין רקע שתשרשר הנה את הסימן-
מי שלא אז שתסמן-
ובכלל אם זה בסדר התאריכים וכו'..

pookacha1

New member
../images/Emo3.gifאיך מכינים את זה??

לא הבנתי איך מכינים את זה בכלל...

T u r n e r 1

New member
הייתי מכינה טפטים בשמחה אבל...

אני לא יודעת איך ואני לא מבינה כלום במחשבים

ThisIsJustME

New member
אממ בננות

אז אתן עדיין רוצות לעשות תחרות? כאילו אפשר שסתם נשים ת'רקעים מי שהכינה בלי קשר לתחרות כי זה לא ממש תחרות אם יש רק 2-3 רקעים

בינתיים זה

3/4 בנות שיעשו. hopefuly זה יעלה ועוד בנות יעשו! ואם לא יהיה מספיק אז באמת נהפוך את זה לשירשור של טפטים שבנות עשו וזהו..

hermayony

New member
../images/Emo28.gif אמ... אני אנסה... אפשר

לעשות רקעים על paint shop pro

hermayony

New member
../images/Emo28.gif חחח טודע... למישהו יש את

התוכנה הזו ויודע איך להכין בה רקעים

למעלה