בעיה במחשב

ש מים

New member
../images/Emo32.gifבעיה במחשב ../images/Emo10.gif

חבר'ה, יש לי שאלה בתחום המחשבים (ותיכף גם תבינו למה לא פניתי לפורום "מחשבים ותוכנה"): התקנתי תוכנה למניעת "פופ-אפ" ופירסומות. התוכנה (בשם: SpywareBlaster. מומלצת מאוווד!!!) עובדת נפלא, אבל לא מאפשרת לי לראות מצגות/תכניות "פלאש" ועוד כל מיני דברים (למשל: כדי להכנס לפורומים בתפוז, יש ללחוץ, ב-"שער הכניסה" של "הקהילה" על שם הפורום. אבל אצלי לא מופיע כלום, כי התוכנה מזהה כנראה את הכיתוב הזה כפירסומת. זו הסיבה שלא יכולתי להכנס לפורום "מחשבים"...). אוקצור, כל הנסיונות שלי לשנות את "עוצמת" הסינון לא הועילו ואני לא מצליח לראות תוכנות "פלאש" (והילדים משגעים לי את המוח, כי הם לא יכולים להכנס לאתר HOP...
). יש למישהו עצה
תודה!

Wing Chan

New member
תבדוק בתוכנה אם..

לך לאפשרויות של התוכנה, תשחק שם עם האפשרויות, ותראה אם קיימת לך איפשהו רשימה של כתובות אינטרנט שהתוכנה "תדלג" עליהן. יש את זה בהרבה תוכנות. ואם התוכנה גם פתחה לך סרגל חדש באקספלורר או משהו, תנסה לשחק שם באפשרויות. אני ממליץ על Google toolbar. חוסם פופאפים מעולה. וגם אפשר לחפש :p

ש מים

New member
תודה, אבל זה לא עוזר...

באפשרויות התוכנה, ביטלתי את כל ההגנות וזה לא עזר בכלום! (אולי צריך לכבות ולהדליק את המחשב???). אגב, יש לי את ה- Google toolbar, אבל לא השתמשתי בחוסם הפירסומות שלו...

Wing Chan

New member
תסיר את התוכנה

ותאפשר בגוגל טולבאר שהוא ייחסום פירסומות. כשתעשה את זה, אם תעשה את זה, תהיה לך אפשרות קלה מאוד לאפשר לאתרים מסויימים להעלות פופאפים - איפה שיהיה כתוב לך "blocked <מס' כלשהו>", פשוט באותו אתר שאתה נמצא שאתה רוצה שהתוכנה תדלג עליו - פשוט תלחץ על אותו כפתור, ואז אתה תראה אותו משתנה ל- Popups allowed או משהו דומה. לא זוכר בדיוק. בהצלחה

avshalomat

New member
בגדול אני משתמש בשילוב

של אנטי פופו אפ שמאפשר לבחירתך לפתוח את הפופ אפ באופן ניפרד הנה הכתובת http://www.endpopups.com/index.html אני משתמש בשילוב של זה ו spy sweeper ודי מרוצה, מה שכן פרסומות בתוך הדף עצמו אני כן רואה, אבל לי אישית זה לא כל מפריע.

למעלה