בסכנת הכחדה

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

גם אתם רוצים דפדפן בלי פרסומות?

זה ממש כייף ואין יותר את הפרסומת הקופצת הזאת של תפוז שעוקבת אחריך לאן שלא תלך בפורום. פשוט תורידו Mozilla Firefox ולאחר ההתקנה של הדפדפן תתקינו את ה- Adblock Extension =] ואז גם לכם לא יהיה פלאש מעצבן שבא לכם להתאבד אם הוא לא יפסיק.

doresh shalom

New member
מוזילה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים להכנס לאתר הישראלי של מוזילה ולהעזר בפורומי התמיכה שם. www.mozilla.org.il

MoonShield

New member
לא בהכרח...

אני משתמש במקביל במוזילה, נטסקייפ, והאקספלורר המייקרוסופטי והרבה פעמים אני מוצא את עצמי פותח את האקספלורר כי אני רוצה להכנס לאתר שלא עולה באף אחד מהדפדפנים האחרים. (ומדובר באתרים שבהחלט אפשר לסמוך עליהם....) אפילו בתפוז הרבה יותר נוח לגלוש עם האקספלורר כי רק איתו אני רואה איזה מההודעות הן חדשות. על אף רצוני לעבור לשימוש בקוד פתוח בלבד, חלק נכבד מהשוק תלוי במייקרוסופט בדיוק כמו שמייקרוסופט תלויה בו. ועל כן אין לי את האפשרות לעבור לקוד פתוח בלי להתפשר.

doresh shalom

New member
../images/Emo41.gif

מאחר ומוזילה יתמכו גם במודל DOM של מיקרוסופט (החל מפיירפוקס 1.0 ומוזילה בגירסאות המבוססות על build אחרי 24 ליולי) צפויה לקטון ביותר בעיית אי ההתאמה בין הדפדפנים.

סלוניק

New member
או שפשוט...

תסירו מן האקספלורר את הפרסומות.. Tools --> Internet Options --> Security --> Restricted Sites --> Sites ושם להוסיף את: go.tapuz.co.il

doresh shalom

New member
את ../images/Emo41.gifADBLOCK

כאן ניתן להשיג [לפתוח את הקישור מתוך מוזילה] פה ניתן להשיג עוד תוספות. ושם ניתן להשיג ערכות נושא (THEMES).

doresh shalom

New member
את ../images/Emo41.gifADBLOCK

כאן ניתן להשיג [לפתוח את הקישור מתוך מוזילה] פה ניתן להשיג עוד תוספות. ושם ניתן להשיג ערכות נושא (THEMES).

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

היי

אולי הודעה זו ממש לא קשורה לפורום אבל אני יודעת שיש בפורומים אנשים יצרתיים עד מאוד ואני מבקשת ממכם להציע לי שמות למועדון השם יכול להיות באנגלית או בעברית וצריך להיות יחסית קצר וקליט המועדון ממוקם בעיר ראשון לציון והיה בו בעיקר רוק, אלנטרנטיבי והיפ הופ אנא הציעו שמות....

בריקדה

New member
../images/Emo47.gifהכוח הוא בידיהם../images/Emo18.gif

השבוע במגזין ''הבריקדה- במה לנוער חושב'':
טל גרנות בכתבה שנייה בסדרת הכתבות על ההתחממות הגלובלית. והפעם- למרות האזהרות, החסכונות והתחינות, ממשלת ישראל מעדיפה תחנת כוח פחמית שתזהם את הסביבה, על-פני תחנת כוח גזית.
''המלחמה הנשכחת''- אורן מטר סוקר את הסיבות לעיוות ההיסטורי הגדול במשרד החינוך: איך הפכה המלחמה האימפריאליסטית של ישראל וצרפת בשנת 1956 ל'מבצע קדש- אקט הגנתי של ממשלת בן-גוריון'
ארתור גילקרוב כותב נגד המדיניות הכלכלית של נתניהו
דור צח מחפש את אלוהים בשירים של אורפנד לנד ואהוד בנאי. תאמינו או לא, אבל יש להם הרבה מן המשותף. בואו לקרוא ולהשתתף בדיונים שבעקבות הכתבות, עכשיו ב''בריקדה''.

למעלה