בני אדם ערלי לב

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif בני אדם ערלי לב

האטימות והחוצפה של אותה פקידה, עליה מספרת יעל פז-מלמד, בקטע האחרון כאן , הנקרא יאללה, להכניס כסף לחשבון מקוממים! ואין לי ספק , שזה אינו מקרה חד פעמי. אז מה? חינוך אתם חושבים יעזור? יש טעם בתלונה על אותה פקידה ("הרי בכל זאת האישה חייבת סכום גבוה, יחסית להכנסתה")? ולא, אינני סבורה , שהבנק הוא מוסד צדקה. אנו מדברים אך ורק על סגנון (אם כי , מי שיש לו השגות, יכול להשיגן כאן). מוזמנים לחוות את דעתכם.

גלי®

New member
הלוואי והיה לי שקל , על כל פעם

ששמעתי סיפור כזה ... (במיוחד אצל משפחות חד הוריות , בעלות משכורת אחת ..) ברור שכל "נזיפה" שתקבל פקידה כזו , היא נזיפה על הנייר ...(היא משרתת הלכה למעשה את מדיניות הבנק , אמנם יכולה היתה לעשות זאת בקצת פחות התלהבות ושמחה לאיד , אבל מי ידקדק ב"קטנות" ...)

bimbo.

New member
טוב, אז נתחיל מהסוף...

היום הודיעו בחדשות, שגד זאבי נעצר על ידי המשטרה. D-: אז לפחות אותו הבנקים לא מקבלים כבר בתופים ובמצלתיים, ואפילו לא עם כוס קפה. באשר לחוצפתם ולגסותם של פקידים, הרי כאן ברורה התופעה של "עבד כי ימלוך". נכון שחלק (קטן ומועט ביותר), מתייחסים ללקוחות כראוי ובאופן תרבותי, אבל לרובם נדמה שאנחנו אך ורק מבקשים טובות, ואנחנו בידיהם לשבט ולחסד. אותה מסכנה שחייבת 4000 שח´, ראויה גם היא ליחס של כבוד. אחרי הכל, היא משלמה ריבית נאה למדי עבור משיכת יתר...

אני רק לא מבינה למה אנשים

בעלי הכנסה ממוצעת ןפחותה מכך מתפתים להשתמש בכרטיסי אשראי, להכנס לגרעונות מודעים בחשבונם.... במיוחד בתקופה כמו השנה שנתיים האחרונות בהן אף אחד אינו מחוסן מפני פיטורים. כנראה שכל אחד בטוח ש"לו זה לא יקרה". מכיוון שאני את השיעור שלי כבר למדתי (בעיקולים ומשטרה והוצל"פ), יכולים להתקשר אלי כל יום כמה שהם רוצים - ואני עדיין אדרוש שלא יאשרו לי מינוס בחשבון - כדי שלא אתפתה. אורית

AYELET1

New member
הבעיה עם כרטיסי אשראי היא...

שאנשים לא מודעים לסכום המשיכה אליו הם מגיעים ואני מסכימה איתך, שעדיף לא להשתמש בהם להוצאות שוטפות- זו הדרך הקלה ביותר לאבד חשבון...

למעלה