בנות תכנסו זה חשוב!

MaYo0sH

New member
../images/Emo32.gif בנות תכנסו זה חשוב!

מכיון שהפורום הזה לא זז בכלל אז יש לי רעיון שכל אחת תשרשר הודעה על עצמה (שם , גיל וקצת יותר) 1. מה החברת איפור אהובה עליך? ( שאת משתמשת בה הכי הרבה ואת מרוצה ממנה..) 2. מה הפריט שמעולם לא היית מוכנה לוותר עליו? 3. ונושא שמכמעט לא מדברים עליו פה..ציורי גוף..מישהי מבינה בתחום???

כבוד הוא לי להיות הראשונה....

אז ככה: קוראים לי רעות בת 16 וחצי.. 1. החברת איפור האהובה עליי זה בועז שטיין ומהפשוטות זה קאסטרו ומיבילין ונמבר 7... 2. לעולם לא הייתי מוכנה לוותר על מסקרה 3. אממ אני לא ממש מבינה בציורי גוף אבל אני רוצה ללכת ללמוד את זה אחרי הצבא.. בינתיים אני לומדת איפור מקצועי... רעות

שלום , תשובות!

היי שמי שיר אני בת 15 אוטוטו.. אני אוהבת ללכת הרבה לסופר פארם וחולה על שופינג , ועל בשמים, וחולה גם קצת על בראד פיט. 1. החברת איפור האהובה עלי היא קרליין וג´ייד כי מ2 החברות האלה אני קונה הכי הרבה.. * בלי קשר המלצה שלי של חברה ששמה סופט ט´ץ חברה מעולה של איפור! 2. הפריט שלעולם לא הייתי מוכנה לוותר עליו הוא כמובן פודרה של חברת קרליין שעליו אני חורשת כל יום. ו... עיפון תוחם + שפתון ג´מבו :) גם של קרליין.. 3. ממש לא... וזהו..

katykr

New member
ועכשיו תורי.....

אני קטי בת 16 וחצי..בקרוב 17... מטורפת על שופינג, ויש לי הר של מוצרי איפור.... החברה האהובה עליי....אני מניחה שקליניק.. אבל גם אסתי לאודר זה אחלה. הפריט שאני לא אוותר עליו זה מסקרה.... ואין לי שום מושג לגבי ציורי גוף (אני אפילו לא יודעת לצייר על נייר אז שאני אצייר על גוף?!)

אני תמר בת 15.5 מאשדוד

1 מייבילין ודיור למרות שאין תקציב ומייק אפ פוראבר למרות שזה גם יקר 2 מסקרה!!!!!!! העיניים זה הדבר הכי משמעותי שיש!!!! חוץ מזה השבוע 4 אנשים אמרו לי שיש לי עיניים מהממות~~~ EGOOOOOOOO 3 לא מתמצאת

shiraz2

New member
אוקיי......

1. אז אני שירז, בת 15 וחצי, אני רקדנית ואני ממש אוהבת להתאפר, מקווה גם להיות מאפרת מקצועית עוד כמה שנים. 2. אני אוהבת המון חברות, אבל אני הכי מרוצה מקרליין שבאמת רוב המוצרים שלה ממש מוצלחים. 3. אני ממש לא מבינה בציורי גוף למרות שפעם ב.. אני וחברה שלי הולכות למאפרת שעושה גם ציורי גוף ממש ממש יפים (אנחנו הולכות אלייה בעיקר בפורים), ואנחנו תמיד יוצאות מרוצות.......... אוהבת, שירז

איזו יוזמה:))))))

וגם תשובות:) 1. בועז שטיין ואטליה. 2. לחות לשפתיים. 3. כן, אני מבינה. מה אני יכולה לעזור לך?

river island

New member
אוקיי אני חדשה פה... אז קצת פרטים:

קוראים לימיכל, אני בת 15. אין חברת איפור מסויימת שבה אנינוהגת להשתמש אבל אני מעדיפה את הלנה רובינשטיין, איל מקיאג´ שהבסיס שלהם מצוין (מייק אפ, פודרה, קוקה וקונסילר) מסקרה של מייבלין, וארט מייק אפ שזה פחות אויותר שם שני לאיל מקיאג´ גם מוצלחים. איפור פשוט אנימשתמשת בעיקר בג´ייד, רבלון, כריסטיאן דיור וברברה וולף. פריט שלא הייתי מוותרת עליו זה עיפרון שחור ומסקרה (טוב נו שני פריטים).

MaYo0sH

New member
../images/Emo9.gifME!

מאיה בת 15 מתה על שופינג חיחי גם כן אוהבת לשרוץ בסופר-פארם (
גם אם זה רק להסתכל ברצון על האיפור ולא לקנות אותו..) קצת מוזר לענות על השאלות של עצמי אבל שיהיה: 1. החברת האיפור האהובה עליי היא רבלון,קליניק וכריסטין דיור כמובן שמבחינת מה שאני משתמשת הכי הרבה זה חברות יותר רגילות כמו קרליין, ג´יד NO 7 ואחרות... 2. סומק,כמובן.
3. זה ששאלתי על זה, לא אומר שאני יודעת על זה משהו..

נעים מאוד

טוב אז אני לילך בת 23 מתל אביב החברה הכי אהובה עליי היא כמובן בועז שטיין ועוד כל מיני חברות שבינהם שאנל, כריסטיאן דיור, לנקום, לנקסטר, ג´ייד, קרליין ועוד רבות וטובות אחרות..... הפריט שלא הייתי מוכנה לוותר עליו הוא:::::::: גלוס כמובן... יש לי ידע בציורי גוף מאחר ולמדתי קורס ארוך מאוד אצל ירין שחף וגם למדתי באיטליה..... עשיתי הרבה עבודות של ציורי גוף....

אוקיי תורי

כן אני חדשה פה
(נראה לי שזו פעם ראשונה) 1. קוראים לי יעל אני בת 15 וחצי מארה"ב עוד חודש פחות חוזרת לארץ, ראשון לציון 2. אמממממ נראה לי קאוור גירל (אין לי כוח לשנות לאנגלית
) ופנינה רוזנבלום, חח סתם לא
3.לא אין לי מושג על ציורי גוף, סורי

max63

New member
בשם הבנים../images/Emo58.gif

אוקיי בנות, אז ככה: 1. בשם הבנים אני נעלב שהפנייה היתה רק לבנות. אודם - פויה! 2. חברה קוסמטית מועדפת - מוצרי Kenzo 3. פריט שאינני יכול בלעדין - שוקולד (אתן רואות עכשיו למה לא הזמינו אותנו לדיון !!!) והערה לסיום: זה פורום גם לציורי גוף? צרפתי אתמול 2 קבצים. תגובות? גורנישט. בנות, חזרו לעסוקיכן....ואל תשכחו אותנו - הבנים. [...ואם לא תהיו נחמדות אפתח נושא דיון רב מחלוקת - מדוע (ועבור מי) מתאפרים. ראו הוזהרתן.]

../images/Emo41.gif

אני נועה, כמעט בת 15.. זייהו. 1. מממ... בעיקר ג´ייד, אבל גם קסטרו ומייבילין. 2. מסקרה- ללא ספק. 3. לא.

אילונוש

New member
אוקיי אני ../images/Emo6.gif

שמי אילונה אני בת 18. נעים מאוד
1.אני אוהבת את קליניק וקרליין 2.לא הייתי מוכנה לוותר על מייק אפ (כי יש לי פנסים בעיניים)
3.אני ממש לא מבינה בתחום

למעלה