בנות, מה יהיה??

../images/Emo32.gif בנות, מה יהיה??

משעמם לי... למי שלא זוכרת, פוטרתי 10 ימים לפני החתונה מעבודתי. החתונה החזיקה אותי בהיי, ואחרי זה נסענו לתורכיה, אז הרגשתי מצויין. מיום רביעי, אני משתעממת בבית. אמנם אני משחקת באישה קטנה ומבשלת ומנקה ומכבסת - תולה (שאלה דברים שאני כמעט אף פעם לא עושה כשאני עובדת...אנחנו אוכלים בעיקר בחוץ כי אין לנו כוח לבשל ולנקות אחרי 10 - 11 שעות עבודה ביום בממוצע...) אבל משעמם לי.... הטלויזיה זה ביזיון אחד גדול - מאופרת סבון אחת לשניה, בתוספת ריקי לייק וסדרות מצויירות מדי פעם, ואפילו האם טי ווי ממש לדכא. מה עושים??? אני רק מקווה שיגיעו התמונות מהחתונה בקרוב. הבעיה היא שלמרות שיש לי מנוי בחדר כושר ודברים אחרים לעשות, אני במין דיכדוך כזה, דיכאון קל שקושר אותי לספה. יש למישהו רעיונות פרודוקטיביים?? כבר סידרתי את ארון הבגדים שלי, עשיתי את כל הכביסה וקיפלתי אותה, סידרתי את כל המסמכים השונים שהיו זרוקים במגירות שונות, התקשרתי לכל החברות והמשרדים הממשלתיים לתשלום חשבונות וסידורים, ועשיתי לכל החתולים צמות בזנב. עוד רעיונות???

dorlim

New member
את מוזמנת אלינו.

אפשר לבשל,לנקות, או לסדר. מה שבא לך - אנחנו סומכים עלייך.

לקחתם לי את ההצעה ... ../images/Emo8.gif

אבל אצלי הבית גדול יש יותר מה לעשות ואני מאוד רעב אז בקשר לבישולים זה בור ללא תחתית....
ביי אייל...

מיה :)

New member
../images/Emo62.gif אולי תחליפי אותי לכמה ימים

לא יזיק לי גם לטפל קצת בבית
אבל ברצינות, שלא תעיזי להכניס את עצמך לשגרה הזו. אין לך חברות שלא עובדות ביום, או כאלה שיכולות לצאת איתך להפסקת צהריים ארוכה? אפשר גם לנצל את הימים החמים האחרונים... אוי, אם היו לי כמה ימי חופש...............

*שיר

New member
יעל, קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif ויש לי גם

הצעה, שאני לא יודעת כמה היא רלוונטית עבורך, אבל... אחד מחברי פוטר לפני כמה חודשים מהעבודה (בדיוק כמוך- עובד הייטק משועבד) ובזמן שחיפש עבודה חדשה, היו לו חודשיים תמימים להעביר את הזמן. מישהו נתן לו עצה טובה, ואני מעבירה אותה הלאה. באוניברסיטת ת"א מתקיימות הרבה מאוד הרצאות שפתוחות לקהל. יש כמובן הרבה מאוד הרצאות בחוגים שונים ומשונים - כל אחד לפי טעמו. החבר שלי אישית מתעניין בקולנוע ותיאטרון ולכן הוא נכנס להרצאות בפקולטה לאומנות (בנין מקסיקו) והיה מאושר עד הגג!! אני יודעת שיש אתר לאוניברסיטת ת"א ובו מפורטות כל ההרצאות הפתוחות והארועים השונים שניתן להשתתף בהם. ועוד רעיון - בזמן השביתה הגדולה באוניברסיטה (אי-שם בשנות ה-90), אני כבר השתגעתי משעמום, אז הלכתי לברליץ ולקחתי קורס מזורז ומרוכז בצרפתית. גם למדתי שפה חדשה וגם נהניתי מכל רגע!

סיגל2

New member
יעל, אני יודעת שזה אולי קשה עכשיו

לאחר האופוריה של החתונה והירח דבש בתורכיה, אבל אולי זה הזמן לשנס מותניים ולחפש עבודה, הרי לא תשבי בבית לעולמי עד, את לא נשמעת לי הטיפוס לכך. גם לחפש עבודה בעיתון או בכל מקור אחר וללכת לראיונות זה משהו שממלא את הזמן ומעביר אותו. בהצלחה

הילית*

New member
יעל- קבלי ../images/Emo39.gif ו- ../images/Emo24.gif

אני מאוד מבינה אותך. תנסי למצוא לך כל יום עיסוק אחר וללכת על זה עד הסוף- בריכה, שופינג, ללכת להרצאה מעניינת כמו ששיר הציעה וכו´. אני מאמינה שמהר מאוד תמצאי עבודה אז כדאי שתנצלי את הזמן לדברים שמזמן רצית לעשות ואף פעם לא היה לך זמן. ולא יודעת אם זה מנחם, אבל אחרי שיחה קצרה ומעצבנת עכשיו עם הבוס שלי אז אני אפילו קצת מקנאה בך שאין לך טיפוסים כאלו מעצבנים על הראש...

utopia

New member
כמו שיר, אני ממליצה על משהו לימודי-

שפה (ממליצה בחום על איטלקית בברליץ), אמנות, מסעות וכו´ (בהתאם למה שאת אוהבת). חוץ מה גם סתם כיף להסתובב בתל אביב - אני כבר לא זוכרת מתי יצא לי להסתובב בכיף כשהכל עוד פתוח...

dorlim

New member
מסכים בהחלט, ומוסיף קצת

יעל, זה הזמן לאמץ תחביבים. הנה דוגמא לכמה: נגינה בגיטרה ציור על עץ פיסול בחימר הכנת נרות דקורטיביים אפילו אומנות לחימה. נגרות (אז מה אם את אישה?) הכנת חלונות ויטראז´. ועוד כהנה וכהנה

הילית*

New member
איך עשית לי חשק לפיסול בחימר,

ציור על עץ או משי וכד´. מזמן אני רוצה ללמוד בחוג כזה ואין לי זמן...

dorlim

New member
אני יודע

אני מת להצטרף לאיזו אומנות לחימה, ואין לי זמן. אבל מדי פעם אני עדיין חוטא בתחביבים ישנים. האמת היא שזה לא בעיה ללמוד את כל האומנויות האלו, במשך כמה מפגשים. כמובן ברמה בסיסית, ואח"כ אפשר לעשות מתי שבא.

יעלי2

New member
לדורלים, בעלה של יעל מנהל בית ספר

לאומנויות לחימה ואני בטוחה שהיא תוכל לתת לך יותר פרטים.

דורלים שלום!! בקשר לאומניות לחימה

כמו שציינו כאן (אני שמחה שאתן מקשיבות!!) צביקה בעלי (חי חי מצחיק להגיד ולכתוב את זה...) הוא בעל בית ספר לקראטה, בשיטת קראטה דו - שיטו ריו, שזו שיטה מאד יפה (קשה להגיד יפה על קראטה, אבל התנועות וסוג העבודה פשוט נראים מדהים מהצד, וכמובן שהם גם יעילים מאד...) האמונים נערכים שלוש פעמים בשבוע, ביום שני ורביעי משבע עד שמונה וחצי בערב, וביום שישי בשעה שלוש ורבע, בצפון תל אביב. אם אתה רוצה עוןד פרטים, אתה מוזמן לכתוב אלי ישירות, ב - [email protected].

dorlim

New member
תודה יעל!!!

כרגע מרכז חיינו הוא בירושלים - שם שנינו עובדים. אני די מחפש שינוי בקריירה, כך שיתכן שבהחלט אעבור לעבוד באיזור. כרגע אני לא יכול להגיע בשעות האלו לתל אביב. אם יתאפשר לי, אני אשמח לבקר בבית הספר של בעלך
בכל מקרה - המון תודה.

dorlim

New member
תודה

זה נשמע מעניין. אשמח לשמוע פרטים. אני לא יודע אם אמשיך לעבוד פה בירושלים, אבל אשמח לשמוע בכל מקרה. אם את יכולה, עדכנתי את הכרטיס שלנו, כך שהכתובת שלנו מופיעה שם. המון המון תודה.

דורון יקר...

יש לי חבר (חתן וותיק) שהוא מאסטר בתאי קוונ דו. רוצה פרטים??? אייל...

*שיר

New member
גם לי ../images/Emo10.gif איך אני מתה לאיזה יום

חופשי בשבוע שיוקדש לחוגים...

למעלה