בן שנה

יום האהבה בפתח ../images/Emo23.gif

את אירועי יום האהבה נפתח באירוח מיוחד של הכוכב העולה בשמי הזמר העברי, הזמר הכי רומנטי בשטח- יוסי אזולאי, שמוציא אלבום חדש ומגיע לענות לשאלותיכם. תפוז LIVE בהנחיית רועי וערן, הערב ב-19:00 בפורום קופסת הלהיטים.
ועוד ברוח האהבה: עמוד אהבה מיוחד ליום האהבה עלה היום בתפוז אנשים- אתם מוזמנים להכנס ולהתאהב
.
ולסיום, קצת פרסים: ריכזנו עבורכם את מיטב התחרויות בקהילות תפוז אנשים. כל הפעילויות, כל החידונים, כל הפרסים, מעתה בעמוד מיוחד- כדאי להכנס ולהתעדכן מידי פעם במה אפשר לזכות! תפוז FUN

Paranoid Y

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אם מדברים על אהבה... אז.. אממממ.. אז... אני אוהב את כולכם!!!!!
כולכם כולכם... והמוני
לכולם!!
I Love Youuuuuuuuuuuuuuuu!!!

קיר קמט

New member
אוהבים אותך בחזרה!

טוב, אפשר לנסות להתחמק מזה והכל, אבל עדיין - לרגל היום ההוא שמתרחש מחר, מה השירים שלכם ליום הזה?

Paranoid Y

New member
יש כל מיני שירים!! ../images/Emo99.gif

למשל השיר המללב של ניל יונג - too lonely mr. lonely של בובי וינטון מדהים
וגם so lonely של ההוליס... אהבה!!

noosh

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי!

ושכחת כמובן את - Are You Lonesome Tonight של המלך ואת A Woman Left Lonely של המלכה

Wonder goat

New member
אתם מדכאים אותי ../images/Emo140.gif

אני מזמין את כולכם לצאת איתי רק על תיהיו בודדים

ThePiper

New member
all the lonley people...

יש כ"כ הרבה שירי אהבה יפים. thank you של הזפ, angie של הסטונס, איזה שיר יפה. ורבים וטובים אחרים, אבל אני אתן לנוש לכתוב אותם, זאת המומחיות שלה

noosh

New member
זה בסדר, דין,

אנחנו לא באמת מדוכאים... ואם נחזור לנושא - אז כמובן שיש את שירי האהבה הקלאסיים (לילות בסאטן לבן, אנג'י, וונדרפול טונייט, סאמת'ינג וכ"ו) שטעמם המתוק אף פעם לא יפוג והפייבוריטים שלי: Wondering Aloud של ג'ת'רו - מילים פשוטות שיוצרות אווירה פשוטה של אהבה יומיומית, שזה בעצם סוד הקסם שלה Northern Sky של ניק דרייק - בהתחלה עברתי על פניו בלי להתעמק, ואז פתאום הוא נתפס, וזהו, התמכרתי Thank You של לד זפ (או בגרסה של טורי, אם בא לכם משהו מרגש יותר) Lay Lady Lay של דילן - כל מה שאינ אגיד על זה פשוט יהרוס את הקסם ואם נלך לזירה הביתית שלנו - עטור מצחך מרגש אותי כל פעם מחדש מספיק שמישהו מקדיש לי את אחד השירים האלה, ואני שלו לנצח

yoavsc

New member
הגדול מכולם אולי

God Only Knows של האדמו"ר בריאן וילסון

noosh

New member
אני יודעת

אבל אינ תמיד שוכחת איפה לשים את האפוסטרופי.... חוצמזה, עוד שיר לרשימה - Mick Jagger - Angel In My Heart

ThE RhythM

New member
יום האהבה

ואני שוב בודד וגלמוד...את מי, את מי כבר נותר לי לאהוב?? נראה לי שאני פשוט אתן למילותיו של יוסוף סטיבנס לדבר: I love my dog as much as I love you But you may fade, my dog will always come through. All he asks from me is the food to give him strength All he ever needs is love and that he knows he'll get So, I love my dog as much as I love you But you may fade, my dog will always come through. All the pay I need comes shining through his eyes I don't need no cold water to make me realize that- I love my dog as much as I love you But you may fade, my dog will always come through.
האפי ט"ו באב לכולם!

ThePiper

New member
חשבתי שהוא מעדיף חתולים ../images/Emo6.gif

עוד בדיחה גרועה... גם לי אין ממש עם מי להיות
וגם כלב אין לי. וכמובן, איך שכחתי את lost של ודגג, הצרחות המדהימות של פיטר האמיל בסוף i love youuuuuuuuuu נפלא!

ganooov

New member
שלי? ../images/Emo13.gif

פינק פלויד - Don't Leave Me Now, מתוך The Wall
. שמתי את השיר הזה לחברה שלי באלבום שהכנתי לה לפני שהיא טסה לחצי חודש בניו יורק ובוואשינגטון
.

ועוד משהו לעשות היום...../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום פרסומות את גינגי‮ ‬פרידמן‮, ‬מנכ‮‘‘‬ל‮ ‬משרד‮ ‬adman‮ ‬המתמחה‮ ‬במשאבי‮ ‬אנוש‮ ‬לענפי‮ ‬הפרסום‮ ‬והתקשורת. אתם מוזמנים להכין שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
באותה שעה, בפורום אופנים, יתקיים דיון מעמיק בהשתתפות נמרוד כהן, סגן עורך מגזין אופניים, כתב בתכנית 10G בערוץ 10 ואיש שמבין באופניים באופן כללי. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה על הספורט, על האופניים, על פרירייד וכו´.

Chilit

New member
צ´ילי פפרס

היייייי! יש כזאת להקה בשם רד האט צ´ילי פפרס.לפי מה שאומרים היא להקת הfאנק רוק הטובה ביותר אי פעם. ובכן,אם אתם מסכימים איתי שלחו לי i.c.q 299910917

למעלה