במחבת ליום שבת

../images/Emo32.gif במחבת ליום שבת

כל מה שלא לזונה הדתייה שכל נדרייה לשווא(ת) (יענו שבת..)
לפה
כל השאר למקום הראוי לו
(ושלא יהיו תלונות אחרכך!
) אל תדאגו בקשר לעוף, זה רק על הכיריים, אסור להדליק אש בשבת.. אבל גם אסור להיות על המחשב
אז מה, מחר מפגש... הייתם מאמינים?!?!?! התעגעתי כלכך יום טוב

לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo80.gif

אממ...חברס.. קצת לא נעים לי.. אבל.. סתם הסתכלתי בלוח אירועים.. ו... לא רשום את היומולדת שלי.. =]] לא שזה כל כך משנה לי..כי אני די לא שייכת..אבל זה יכול להיות נחמד...=]] אז היומולדת שלי זה ב15.4 (כמו של שירקאן..) וזהוא.=]]

kuku woman

New member
למה אין אנשים חיים בפורום? ואיפה כל

החיות לילה
אוףף

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifממש חיות לילה../images/Emo11.gif

אני מסדירה את שעות היום והלילה עד למפגש לפחות

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifבוקר טוב../images/Emo7.gif

זה מעצבן ללכת לישון עם תריסים פתוחים ולחשוב שאולי אבא יתעורר באמצע הלילה ויסגור לי אותם, אבל אז להתעורר ב8 בבוקר ולהבין שלא

היא היתה זונה. היא שכבה עם גברים

בשביל כסף. זה זונה אלא אם כן את מכירה פירוש אחר או שזונות בעינייך הן רובוטים חסרי רגשות?

שירוש1989

New member
פסקל לא הייתה זונה

היא לא שכבה עם גברים בשביל כסף. זה שהיא הייתה עם האבא והבן לא אומר שזה היה בגלל כסף, אולי היא סתם שרלילה
סתם קיצר, היא לא זונה. וזה לא אני אמרתי

היא שכבה לא רק עם האב והבן

אבל זה בכלל לא הפואנטה. יש שם כמה דיאלוגים שמדברים על זה שהיא שכבה עם אנשים בשביל הכסף שלהם. לא יכולה לצטט לך כי לא הייתי בהצגה בתקופה האחרונה אבל היא בוודאות שכבה עם אנשים בשביל הכסף. אז נכון שהיא לא עמדה בתל ברוך ועשתה דברים בשביל 100 שקל אבל יש גם זונות כאלה. יש כל מיני סוגים. היא בהחלט היתה זונה כי היא השתמשה בגוף שלה כדי להשיג את מטרותיה. וזה כבר ממש לא משנה באיזה אופן. אם כבר נכנסים לכל העיניין מפה התחילה הדמות שלה. היא כל כך היתה תלויה בחומר, בכסף שהיא כבר שכחה מי היא ומה באמת היא רוצה. מפה הגיעה הקמיעה הבלתי מוסברת הזאת לאהבה (רגש) שהובילה אותה בסופו של דבר לויתור על הכל למען האהבה אפילו על החילוניות. בדיוק בגלל זה אנשים יצאו לההצגה בהלם על הקיצוניות שלה ועל השינוי שבדמות מדמות חסרת כל אכפתיות לזולת כמו שהציגו אותה בדיאלוגים שמספרים אודות אישיותה בטרם תחילת סיפור ההצגה לבין הסוף שהיא מוותרת על הכל למען נחמן. היא בהחלט היתה זונה. אולי לא הפיקציה שיש לך בראש על זנות. היא היתה זונה אמיתית. כמו שיש ברחובות. גם מאחוריהן מסתתרים סיפורים. לא הכל זה שחור ולבן, ותגידי את זה גם למישאת טוענת שאמר לך את זה. אולי אם הוא יבין את הדמות יותר יהיה לו יותר קל לבצע אותה

למעלה