בלתי ייאמן.

../images/Emo32.gifבלתי ייאמן.

זה פשוט לא נתפס, לא נקלט. איך ילד בן 15 פשוט לא מתעורר מהשינה? זאת אומרת, אני יודעת איך. קוראים לזה "דום לב". בביתספר יש לנו שני אחים, אחד ב-י"ב ואחד בכתה י'. שניהם במגמת מוזיקה ואתם שניהם אני מכירה. הקטן יותר, הלך אתמול בלילה לישון ולא התעורר יותר. לקח לי המון זמן להבין מה זה אומר, ואני בטוחה שעדיין לא קלטתי לגמרי. לא הכרתי אותו הרבה, אבל ידעתי מיהו. והרבה חברים שלי היו חברים טובים שלו. אין שבעה, כי יש חוק מטומטם שאומר שחול המועד חשוב יותר מלשבת שבעה על מישהו. ההלוויה ביום שישי, שהיינו אמורות להיות בו בבראשית. ככה פתאום. רועי בראון, זכרו ברוך.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo201.gif

מבינה היטב, תראי את ההודעה שלי ב
הקודם, גם דודה שלי הלכה לישון יום אחד ולא קמה..
אומנם בת 42, אבל עדיין צעירה. השאירה אחריה שלושה ילדים, אח, אמא ובעל..
זה אף פעם לא נתפס..

../images/Emo201.gif

היום היה מפגש בבית ספר. כל כך הרבה יודניקים בוכים, י"ב מחבקים ואנשים שהסתובבו חסרי הבעה. זה כל כך קשה. ההלוויה מחר בצהריים, אני לא חושבת שאני אלך.

חמצמצה

New member
../images/Emo24.gif לשתיכן,

ותלכי להלוויה, כשילד מהבי"ס שלי נהרג, ולא הכרתי אותו כ"כ אישית אז חשבתי שאם ככה אני לא אלך.. אבל התחרטתי שלא הלכתי.. ורוב השכבה הייתה יותר חכמה ממני וגם אם לא הכירו אותו כ"כ הם הלכו. הבנתי שהיו המון המון המון אנשים בהלוויה, (רק מהבי"ס, בלי הגזמה, היו איזה 300-400).. ואולי זה גם עוזר למשפחה, כשהם רואים שלהרבה אנשים אכפת?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא הלכתי בסוף.

החברות ואני החלטנו שההלוויה היא מקום לאנשים שבאמת הכירו אותו.. הכי עצוב לי שלא הייתי שם כדי לתמוך באנשים שהיו צריכים תמיכה.

o0Invisible0o

New member
האמת, אני לא מסכימה

ברגע שיש לי חברה טובה חדשה או ידיד קרוב, אני מזמינה אותם לאזכרה של אחותי אפילו שלא הכירה אותה.. וזה פשוט אחד הדברים שהכי משמחים אותי, כי הם שם בשבילי ובשביל המשפחה שלי. אז לטעמי, גם אם לא הכרת אותו, צריך ללכת ובאמת..לתמוך באלה שצריכים תמיכה. הלכתי לפני מס' חודשים להלוויה של אבא של חברה מהבסיס, בחיים שלי לא פגשתי את המשפחה שלה, בוודאי שלא אותו.. אבל זה לא שינה, כי באתי וחיבקתי אותה וחיזקתי אותה וזה כל מה שהיא הייתה צריכה. אני לא שופטת ולא מבקרת, וגם את עדיין מאוד צעירה ולא מנוסה בדברים האלה [מקווה שגם לא תהיי!!] זה הכל עיניין של הרגשה. אם היית מרגישה שאת לא במקום ואת לא מספיק קשורה בשביל להיות שם, זכותך. מקווה שלא תדעי עוד צער! וכמובן, גם משפחתו לא. שיהיה לנו חג שמח, עד כמה שאפשר..

o0Invisible0o

New member
מה קורה לפורום?

חופש, הוא אמור להיות שוקק חיים!
למה אף אחת לא כותבת כלום?

חמצמצה

New member
|שוקקת חיים|

מישהי שמעה את השיר של מיקה Happy ending? שיר כלכך יפה
this is the way you left me i'm not pretending no hope, no love, no glory no happy ending

shanchan

New member
האמת שאני מבקרת פה כמה פעמים ביום.

פשוט לא יודעת, כל האווירה שהייתה פה נעלמה ולא כיף יותר. מצטערת?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא שמעתי, מה קרה?

שלשום מורה מהתיכון נפטרה, וילד נכנס לקומה. ורק לפני כמה שבועות, היה את הקסאם על הבסיס טירונות ו-3 נסציונים נפצעו. אד מהם עדיין במצב קשה. מה קורה בעיר הזאת?

TheWingedPig

New member
אני באייקון מחר

מישהי מתכוונת להגיע? P: וכן, מצטרפת לאיילת בתהיה הכללית "לאן כולן נעלמו"....

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifעצוב מה שקורה כאן..../images/Emo4.gif

נו, אז איך היה באייקון?

TheWingedPig

New member
../images/Emo7.gif לגמרי...

היה בסדר...אני מניחה... היה מן טורניר כזה בחלק שליד המתנ"ס, חברה'ס לבושים בשריון קשקשים ומגיני עור שנלחמו עם מקלות פלסטיקD: וחלקם לא היו עם שריון. מצחיק מאוד... היו דיי הרבה אנשים הפעם, וגם היה נסיון להביא את ה"הדור הבא"...חינוך ילדים קטנים למד"ב...נו, לפחות הכוונה הייתה טובה. והיו כל מיני מתנדבים שהתחפשו והתהלכו בין האנשים וצעקו והפחידו..חחח..אנשים ממש נכנסו יותר מדי עמוק לתוך הדמות, אם את שואלת אותיP: אה, והקטע הכי משעשע (לא מאמינה שכמעט שכחתי את זה!)....היית במקרה מחוץ למשרד בשעות הבוקר, בסביבות 9:30-10:00? הייתה מן תהלוכה כזאת של כל מיני תיירים עם המון דגלים (מכל מקום בעולם, כפי שנראה. היו כמה תיירים אזיאטיים, וכמה מאפריקה, והרבה ארופאיים ואמריקאיים). והם שרו וניגנו בשופר ועמדו מול שער הקיריה (שער שרונה, נדמה לי?..נו, זה שמול עזריאלי) לפחות חצי שעה..ואני חיכיתי שם לחברה, וכשהם המשיכו בתהלוכה שלהם, הרבה מהם עברו לידי, וכולם מחייכים וכמה מהם לחצו לי יד...היה לי ממש לא נעים, אבל הייתי כ"כ קרובה להתפקע להם בפרצוף מרוב צחוק...חיחי

o0Invisible0o

New member
אה, האמת שהייתי בחופש!../images/Emo9.gif

חבל שהפסדתי..נשמע לי משעשע לראות..

חמצמצה

New member
יש לי המלצה../images/Emo13.gif

כי ראיתי אתמול את אחד הסרטים היותר מוצלחים שיצאו לאחרונה, וחיכיתי לסרט שידהים אותי ככה, ואתמול זה נעשה בהצלחה.. בקיצור- אבק כוכבים / Stardust ע"פ הספר של ניל גיימן
זה רומנטי ומצחיק ומקסים, גם הפסקול יפייפה (take that- rule the world)

TheWingedPig

New member
../images/Emo45.gif סרט נחמד

אבל הבמאי לא ממש נצמד לספר. הרבה קטעים..אמ.. צונזרו. חלק מהעלילה שבסרט תפס חלק נכבד, בספר היה בתור אזכור של כמה משפטים.

חמצמצה

New member
הומ, אז אני אקרא את הספר!

ממ לאו דווקא הבמאי גם ניל גיימן עצמו היה מעורב בהפקת הסרט, אבל אני לא יודעת מי הפך את זה לתסריט !~ בכלמקרה, חברה שלי אמרה שזה אחד הספרים האהובים עליה והמלצתי לה על הסרט, אז אני מקווה שהיא לא תתאכזב:X

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיש לזה שם של סרט מצוייר..

שמעתי על זה הרבה דברים טובים.. אולי אני אלך לראות באמת..

TheWingedPig

New member
האמת, אם כבר

הייתי ממליצה לך על "אלים אמריקאיים"...זה נחשב לאחד הכי טובים של גיימן, ולא אבק כוכבים. אה, ואני מרגישה שאני צריכה להזהיר אותך...לגיימן יש סגנון כתיבה מעט..ממ מעוות. בחיי, אחרי שסיימתי כמה ספרים שלו, אני משוכנעת שהוא איש מאוד שרוט D: ואני גם ממליצה לך על "בשורות טובות", שהוא כתב יחד עם פראטצ'ט. ספר משעשע ביותר:)

למעלה