בלי שפעת

מה עם היועצות והמומחיות שלנו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עד שסוף סוף יש לי שאלה חשובה היום אין שרשור

חמודה...

תשאלי... צוותי ואני נעשה כמיטב יכולתינו להגיש לך תשובה מהירה ומהימנה... קחי ת'זמן... שיקדי על הניסוח... וכשתהיי מוכנה...שגרי. אנחנו נכונות לכל משימה בלתי אפשרית. לרשותך תמיד... צוות היועצות המפוצלות.

אוווו סוף סוף יש כאן צוות לעניין

הבוקר התעוררתי וגיליתי לתדהמתי ש..... רחלי ואנדי שהם חברים יקרים לי כל כך
חסמו אותי בקומונה שלהם
איך אני אמורה לפעול נגדם
פשוט חוצפה

והחתימה שלי........

זה בדיוק מה שעשיתי כשראיתי ת'מסר הנה עוד פעם .....(/¯'/.................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/....... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......

יופי../images/Emo70.gif

אני שמחה שפנית אליי... הגעת למקום הנכון. אומנם אין לי איזו קירבה לדמויות הפועלות שהעלית בסוגיה,אבל... מפטיחה לך טיפול מיידי בעניין.

זכית...

כשפנית אליי לעזרה. במיידית שיגרתי טיל מצ'וקלק ליעדים הנכונים... מקווה כמוך לתנודות חיוביות. חכי בסבלנות.

מצוטטת

New member
בובל'ה)))))))))))))))))))))))))))))

לא ממש מכירה את הדמויות המוזכרות אבל, מסכימה איתך ואפילו עוד... איך לפעול לדעתי
במלוא הקיטור
להפעיל כוחות של מנוע טורבו
לא הייתי מוציאה מכלל אפשרות לשכור צוות של סכירי חרב מהי הקומונה המדוברת , שילחי אלי מסר אנסה גמני את בעזרת כוחותיי לעשות דבר או שניים לטובת עינייך....... בשמחה אפילו למען האמת....חצופים
בוקר רגוע לך baby -]

תדיגי...

מתי הלכת לישון אמש?????????? סכירי חרב?????????????????? נו... משו מתחולל בך...אין לי צללית של ספק
פיצול שלי... פעלתי כבר בעניין בזמן שנמת את שנתך המתוקה

העניין נבדק חמודה...

עלייך לפנות במיידית ל-102... על מנת לחדש את כרטיס המועדון שלך. הנהלה מחורבנת שם... אבל אל תדיגי שאני אמרתי.

מצוטטת

New member
Aני בשונה...........

מקודמתי........... הפעלתי את כוחות ה"על" שבי ובשעות הקרובות העניין יטופל ובמלוא תשומת ה
לה את ראויייה
מ-101 כי חשוב לי ה
שבעינייך

N D R

New member
הממממ בכביסה מלוכלכת עסקינן?

לא בטוח שהפעולה נגדי ונגד רחלי היא באותה התנועה. נסי בכיוונים הפוכים וחוזר חלילה

ואני חשבתי..

שרק אותי לא אוהבים יותר..שם כבר כמעט לקחתי ללב.. האמת.. שלפעמים לא ההנהלה אשמה..אלה היועצים שלה.

למעלה