לאורו של הבוקר :] Me & my friend
A AeroSlash New member 17/3/05 #77 התמונה הכי יפה שלי... וזו נסטיה ברקע שם, מאחורי הדלת.. בוקר יום ב'.. אחרי ההשתכרות של יום א'..
A AeroSlash New member 17/3/05 #79 עוד תמונות אחרי שאחזור מביה"ס... פיתחתי אגב את הפילם הראשון של המצלמה הלא דיגיטלית [שלי] ואני אעלה גם משם [גם אם לא תרצו ]... בה ביי, יום נעים וחמים לכם
עוד תמונות אחרי שאחזור מביה"ס... פיתחתי אגב את הפילם הראשון של המצלמה הלא דיגיטלית [שלי] ואני אעלה גם משם [גם אם לא תרצו ]... בה ביי, יום נעים וחמים לכם
T the freaky girl New member 17/3/05 #80 אלה.. שתיתי *קצת* יותר ממך אם לא ידעת.. והקאתי כי האוכל היה מגעילללללללללל.. פויה.. הרגשתי אפילו הקלה כשזה יצא... ושוב, הטיול היה מאוד נחמד
אלה.. שתיתי *קצת* יותר ממך אם לא ידעת.. והקאתי כי האוכל היה מגעילללללללללל.. פויה.. הרגשתי אפילו הקלה כשזה יצא... ושוב, הטיול היה מאוד נחמד
T the freaky girl New member 17/3/05 #81 אבוי......... התמונה שלנו באוטובוס מפחידה אותי.. במיוחד הבעת הפנים ה..אההמ.. אההמ. מפורמטת (????) שלי????!!! אבוי..
אבוי......... התמונה שלנו באוטובוס מפחידה אותי.. במיוחד הבעת הפנים ה..אההמ.. אההמ. מפורמטת (????) שלי????!!! אבוי..
T the freaky girl New member 17/3/05 #82 אהה.. ולא היה לי האנגאובר.. אבל לא היה לי נוח לישון ביום הראשון... ולא בגלל "שיכרות" כי ההשפעה עברה כבר.... :|
אהה.. ולא היה לי האנגאובר.. אבל לא היה לי נוח לישון ביום הראשון... ולא בגלל "שיכרות" כי ההשפעה עברה כבר.... :|
A AeroSlash New member 17/3/05 #87 הטיול היה טוב ) מה זה משנה כמה שתית? מילא לא את ניקית את התוצרים בסוף..
A AeroSlash New member 17/3/05 #94 המדריך שלנו!!!!!!!!!!!!! הוא כל כך כל כך מגניב!!!!! ממש אהבתי אותו גיא שמו..