בלגנה בלגנה......

AeroSlash

New member
../images/Emo46.gif

מותר לדעת למה אתה מנצל"ש את השרשור שלי על הטיול שלי עם החוויות שלי ועם הסיפורים שלי לדבר כל כך אבל כל כך דוחה?!?!?!?!?!

beatman

Member
ברוכות השוות../images/Emo24.gif

איזה כיף אפילו לשמוע חוויות של אחרים. לשתות בלי קיא ובלי הנגאובר זאת לא בעיה,צריך לשתות פשוט מים ויהיה בסדר.

AeroSlash

New member
גב, עשינו מזה ממש עסק...

אנשים ששכחו שתייה בבית באו אלינו לחדר והתחננו לקנות בקבוק וודקה.. בסוף מרנו להם רבע בקבוק ב-20 ש"ח כשכל הבקבוק עולה 20.. חשבנו לעשות מזה תעשייה
עמדתי שם מעל המקרר ועשיתי לכל העולם ואחותו קוקטיילים - בסוף אנשים באו ואמרו לי עד כמה טובים הערבובים שלי D: הגיע שלב שבו האנשים מהחדרים מלמעלה ומהסביבה הגיעו לבקש ערבובים - ידיד שלי אמר שזה נראה כמו מעבדה.. אחרי שהתחרפנתי מכל זה, עזבתי את החדר של הבנים והכלתי לחדר שלי - שם היה השיא של הערב - כל כך הרבה רעש ממני
אני זה סרט כשאני שיכורה - שאלו את אלה שהיו איתי בחדר.. אגב, ללנה בדיוק קיריל התקשר - והיא קוראת לו מורזיק. אז כשאני שומעת את הצלצול שלו אני דופקת סקרים ענק, בפול ווליום "מווווווווווווווווווווווווורררררררררררררררררזזזזזזזזזזזזזזזזזזזייייייייייייייק" ומתפקעת אח"כ מעצמי - אני זה מחזה מצחיק כשאני שיכורה

Kingeh

New member
אני מחזה מצחיק שאני לא שיכור

כשאני שיכור אני מסוכן לצערי הרב...

Bastet

New member
אני חייבת להודות...

זה נשמע משעשע אבל לא יותר מנסיעה לפולין כמסע חשוב (לא קשור אני ליודעת..)

AeroSlash

New member
שום דבר לא משתווה

ולא ישתווה לנסיעה לפולין. זה שני מסעות שונים לגמרי ואין מקום להשוואה - התוכן של נסיעה לפולין זה משהו שנחרט בך ואת אף פעם לא תשכחי.

AeroSlash

New member
גבירותיי ורבותיי

התמונות: והרי לכם התמונה הראשונה
זו תמונה ענקית - לנקה תפסה את פירץ' נבהל כשראה אותי מתאפרת, הוא היה בהלם כשראה אותי שמה עיפרון בעיניים - תמונה חד פעמית
...

למעלה