בלגנה בלגנה......

AeroSlash

New member
../images/Emo32.gif בלגנה בלגנה......

אוי זה זה היה טוווווווווווווווב
..... לא היה לי טיול בחיים יותר טוב מזה... זה היה כל כך אבל כל כך טוב....... ולעניינינו: כן, אני שוב פה. חזרתי היום מהטיול השנתי ואני מרגישה צורך כבד וחובה מוסרית לשתף אתכם כי אתם כל כך מעוניינים לשמוע
. כבר הזכרתי שזה היה ממש אבל ממש טוב
כי אין לי בעיה להגיד את זה שוב
... היום הראשון היה עמוס מים, חצינו נחל כזיב משהו כמו 800 פעם. הלכנו רטובים, בכפכפים ופול קטעים... חלק מהחוויה היו שירותי טבע. מספר הפעמים שנאלצנו להשתין בחוץ לא מתקרב למספר המזערי של הפעמים שהיה לנו את הפריבילגיה להשתין בשירותים עם מושב ולא ענף של עץ במקום. החדרים היו כל כך טובייייייייים
... היה לנו אפילו ג'קוזי
האוכל היה טווווווווב
[אבל נחזור לזה בהמשך] בקיצור, בסוף היום הראשון, אחרי שהתמקמנו וכו' נהרנו לחדר של הבנים - לשתות. אבוי
... כמה.... כיוון שהיו לנו מקררים בחדרים השתייה הייתה בשיא כוננותה ורק חיכתה שנרד עליה.. אבוי....
כמה... הנה באה לה הכוס הראשונה - שיא הערנו, הכוס השניה - סבבה... הכוס השלישית - מעולה.. אחרי הכוס הרביעית אני קצת מעורפלת - אני רק זוכרת שנסטיה יצאה מהשירותים בחיוך מתנצל ואמרה שהיא אמממ הקיאה.. בטעות באמצע השירותי - על הרצפה. וזה לא שנסטיה כל כך התאמצה לנקות את זה. בסוף מי שניקה היה לושה ועוד עם המגבת שלו. אח"כ בטח חשבתי שוודקה זה מים והתחלתי לשתות מהבקבוק ישר עד שהגעתי למצב שאני לא בוכרת איך זחלתי מהחדר של הבנים לחדר שלנו. ופה מתחיל האקשן - אבוי... ופה אני גם מבקשת סליחה מכל אלה שלא שתו והיו צריכים להרגיע אותי
סורי - הייתי טיפה מעופפת. דיברתי כאילו בעלתי רמקול - כל האכסניה שמעה - אבל העיקר שנהניתי. ומה החלק הכי טוב
לא האנגאובר ולא קיא
[אני גאב בזה למי שלא הבין]. זה כל כך טוב לרדת על כמות נדיבה מאוד [מאוד] של אלכ' ולהתעורר כאילו כלום
. בקיצור - היום עבר לו. היום השני היה מויייי כיף. לאחר ההשתובבות שלי ביום הראשון הבטחתי לכל העולם לא לשתות וקיימתי. לא הכנסתי טיפה אחת של אלכוהול בלילה השני. והיה הכי סבבה שיש :)). התאספנו איזה 10 אנשים בחדר שלנו - טחנו כמות מסחרית של אוכל וטיומה ניגן בגיטרה :))). אני התלבשתי על החולצה של ליושקה ועד עכשיו אני בה :]. בסוף, ליושקה היה עייף מדי ללכת לחדר, נשאר אצלינו - אח"כ באה עוד חברה וישנה איתי. תארו לכם ב-2 בלילה אתם מרגישים שיש לכם עוד משהו במיטה. מוי נחמד.. והיום השלישי - עם מסלול בן זונה!!!!!!!! זה היה כל כך אבל כל כך טוב!!!!! לעמוד על ה ולראות את כל הגליל
מ-ד-ה-י-ם
היה לנו את המדריך הכי טוב בעולם - גיא. הכי הכי הכי טוב :)). וזייהו - תמונות בקרוב..

AeroSlash

New member
תוספת קטנה...

כשהיינו ביום הראשון ליד מסדר הלבנים המדריך המוי חמוד שלנו סיפר לנו סיפור מעניין על חיי הצלבנים בתקופת מסעות הצלב. נתחיל מזה שרמת ההגיינה שאפה לבערך רמת המשכל של רוני סופרסטאר. אז מה המקוריים עשו כשהיה להם צורך בלנגב מקומות מסויימים אחר פינוי צרכים
אפרוחים }-8... כן, ניגבו את תהוחס באפרוחים. ומה אנחנו מקבלים בארוחת ערב
עוף
תארו לכם מה זה לשבת מול צלחת ולחשוב שהעוף הזה היה פעם גם אפרוח.... אגב, אם אתם שואלים למה הכותרת להודעה הקודמת זה כי פירץ' רצה להוכיח לי שאני ממש שיכורה ושאני לא אזכור כלום ביום למחרת. אמר לי את הדבר הראשון שעלה בראשו - בלגנה בלגנה. זה גם היה כמעט הדבר הראשון שאמרתי לו כשהתעוררתי בבוקר.
זכרתי הכל עד הפרט הקטן ביותר
. אם אתם מעוניינים בעוד דיווחים [אני יודעת שאתם לא] - אנא הודיעו. תמונות חושפניות בקרוב.. סתם, לא חושפניות - תמונות שלי תחת השפעה כבדה של כמות נדיבה של אלכוהול...

SpyKid

New member
../images/Emo5.gif מסכנים האפרוחים!!!!!!!!!!!!!!!!

ונראה שנהנתם בטיול!

Kingeh

New member
איך אני מקנא...

הטיול האחרון שעשיתי היה טיול יחידה בו לא היה אלכוהול כי זה צבא... המפקד שלי ישן איתי בחדר, אחרי שאיימתי על החיים שלו כבר שלוש פעמים אני חושב שמובן לכולם שאני שונא אותו, ושיא הטיול היה בעצם שיט קיאקים בירדן... שהייתי עושה בכיף אך דבורה עקצה אותי ואני אלרגי מאוד, אז פינו אותי לבית חולים שם אושפזתי עד סוף הטיול... בלאט איזה מזל רע...

Janem

New member
../images/Emo45.gif

אבל שום דבר לא משתווה ל: www.uglypeople.com

Drunk Bullet

New member
פורנו?

זה אתרים עם תמונות של גופות אחרי צורות משונות של מוות..

../images/Emo5.gifאלוהים../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מי המטומטם שהמציא את האתרים האלו???
עכשיו אני לא ישן בלילה

למעלה