ביי

axnholic

New member
../images/Emo32.gif ביי

לא, אני לא עוזב את הפורום! אני עוזב את הארץ ל-8 ימים. ביום שני [ה-31] ב-8:00 בבוקר עבדכם הנאמן יטוס לפולין. יש עוד זמן, אבל חלקכם לא נכנסים לפורום כל יום + אני רוצה להופיע בעידכון השבועי. אז... שלום לכם. אם אתם רוצים, אתם מוזמנים לשלוח לי מכתב טיסה ל[email protected]

rivka155

New member
נסיעה טובה!!../images/Emo24.gif

מה זה הנסיעה לפולין של השואה?

breakaway girl

New member
אהמ אהמ אהמ ../images/Emo9.gif

שתהיה לך נסיעה טובה. רגע באיזה כיתה הוא כי אני מכירה כאלה בי"ב שטסים ויש כאלה בי"א.. טוב לא משנה. אז טיסה נעימה. ותהנה!

שחר!!!!

שתהיה לך נססיעה טובה אני לא אשלח לך מייל, אני אולי אשלח מסר, כי המייל שלי לא אוהב לשלוח מיילים לאנשים חשובים... עד כמה שזה אירוני אני מקווה שתהנה. זאת חוויה אולי חד פעמית ואני הייתי שם!!! אם אתה לוקח (וחסר לך שלא!!) מצלמה אז (אם היא לא דיגיטלית) תיקח המון פילים! תאמין לי שאתה תהנה עד כמה שיהיה לך קשה שם כי אתה יוצא עם השכבה שלך וכל זה!!!
(וכמה שהכינו אתכם, זה כלום לעומת מה שתראה שם!) אז זהו, תהנה, אני לא חושבת שיש צורך שאני אאחל לך עוד משהו, נסיעה טובה!!!! אורטי

RoRiL

New member
שחר../images/Emo24.gif../images/Emo134.gif

שתיהיה לך נסיעה טובה, ועד כמה שאפשר, נעימה
כל המשפחה שלי היו שם ואמרו שזו ממש חוויה. כמובן תספר לנו אח"כ איך היה ועד אז- תצלם הרבה תמונות
נסיעה טובה ונעימה:)

invisable

New member
ביי../images/Emo24.gif

וואי אי אפשר אפילו לאחל לך שתהנה וזה... אני מקווה שלא יהיה לך קשה מדי

darklighter

New member
שחר../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

מקווה שהנסיעה לפולין לא תהיה לך קשה מדי...יכול להיות שתהנה כי שהייתי בתיכון אלה מהכיתה שלי שהיו סיפרו שבלילה היה מאוד מעניין
אני אחסוך את הפרטים חחח... וברצינות זה חשוב לכל יהודי לבקר שם (אני לא ביקרתי וחבל) בכל מקרה אני אתגעגע אליך
ועכשיו אני אנהל לבד למשך שבוע
ואני אעשה פה דיקטטורה

Charmed Or

New member
|דיילי|../images/Emo112.gif

ביי ידמנופפ. תהנה! כולם אומרים שזאת חוויה מדהימה... אני מקווה שגמאתה תחווה אותה
ואממ.. תחזור בשלום! הכי חשוב.

dark warrior

New member
|דיליי| גם../images/Emo12.gif

ביי
תהנה
סיימת כבר את
ה
או שזה על חשבון ה
-

darklighter

New member
זה בזמן ה../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

אבל לא על חשבונם... נו זה הסיור לפולין שעושים בי"א/י"ב בכל בית ספר...

Sinner Girl

New member
וואו../images/Emo2.gif

אתה ממש גיבור.חזק ואמץ.שיהיה לך המון בהצלחה וכח לעבור את כל זה. אני לא חושבת שאני מסוגלת לנסוע לשם..רק המחשבה מעוררת בי צמרמורת... ועוד היום סיפרו לנו שיש שם נאצים בשפע ומגולחי ראש וכאלו וששולחים אבטחה ואמא
. המון
ים!!

axnholic

New member
לא צריך להיות גיבור

אני חי מגיל 0 על סיפורי שואה... אין שום סיפור שיכול "לשבור" אותי. צריך להיות בוגר, ולכבד את המקום. לצערנו, רבים לא עושים זאת, והם צריכים להנהיג אחר כך את המדינה שלנו. במילה אחת- איכס.

למעלה