ביי ביי דלקן

../images/Emo32.gif ביי ביי דלקן

זה הספד לרנו מגאן ולדלקן שלי...סתם אני רוצה לשתף מגי (מגאן..) הייתה לי חצי שנה מדהימה איתך , אפילו אחרי 20000 ק"מ (אמיתי..) לא נמאס לי ממך , למרות שאת דיזל ושבאמת ש65 כ"ס זה בדיחה , למרות שאת מרעישה כמו מוטוקרוס רק ברעש מגעיל ולמרות שתמיד היית מטונפת מהחול של הים , עדיין תמיד תישארי אצלי בתואר המכובד מאוד של 'האוטו שחטף הכי התעללות בעולם והחזיק ..' שלך , אני. זהו , אבא עוזב את העבודה ועובר לעבודה אחרת , אני מקווה שיתקדם מהר ושיקבל שוב דלקן...כי לנסוע עכשיו לחברה ולשלם דלק זה קצת באסה , במיוחד אחרי שהתרגלתי לדלקן. סתם רציתי לשתף

wil

New member
גם אני נפרד מהדלקן בעוד מספר ימים

זהו, קניתי רכב פרטי... מחזיר את המזדה3 עם הדלקן ויוצא לדרך חדשה. מבחינה כלכלית זה אמור לצאת עלות חודשית פחות או יותר דומה - אבל כבר אין יותר את ההרגשה של "סע ככל יכולתך במחיר חודשי קבוע". מה שכן... הרכב שקניתי בעל יחס הספק/משקל כפול בדיוק מהמזדה שאני מחזיר

wil

New member
../images/Emo128.gifשים לב, יחס הספק/משקל, לא הספק

קליאו ספורט דור ראשון

adidas88

New member
וואלה

אין לי שמץ של מושג מה זה אומר אבל נשמע דיי מגניב תתחדש!

wil

New member
יחס הספק משקל, בדיוק מה שזה נשמע

מזדה3: 105 כ"ס על 1248 קילו, 84.1 כ"ס לטון. קליאו ספורט: 172 כ"ס על 1035 קילו, 166 כ"ס לטון. טיפה פחות מכפול - אבל מצד שני אין גיר אוטומטי שמבזבז 10-15% מההספק. חברה שלי לא מבינה בשביל מה קניתי רכב עם פחות מדי דלתות ושצריך "לערבב את הדלק לבד"

M o l

New member
בשביל קליאו ספורט שווה לוותר על

דלקן
. תהנה
.

wil

New member
נראה, בינתיים אני בעיקר סובל בפקקים

עם הגיר הידני הזה, ומשלם יותר מדי כסף על סט צמיגים דנדש ועוד כל מיני דברים קטנים. אבל לאט לאט נתחיל לנהוג עליה כמו שצריך ואז אני בטוח שזה יהיה שווה את זה

xxMichaelxx

New member
../images/Emo32.gif קטן

מה המצב? הצבא לקח אותי בלאט. מי עדיין זוכר אותי פה?

למעלה