ביין.^^

../images/Emo23.gif

אני אוכלת פיצה. טנהנהנהנה. D: נונונונווו נייביייייייייי לכי עליו כבר נוD: ]; [אני אשתוק ואמשיך עם הפיצה] D:

think shon

New member
../images/Emo23.gifXDDD

ראית שהכינוי שלי במסנ הפך מאכולת לבולסת?DDD: את בעדו,הא?

D:../images/Emo211.gif

אני בעד הידיד. ותשאלי אותו אם אתם חברים. תתעלמי, אני סתם סתומה אחת-_-"

אנבלייי

New member
אעהה. באלי שרשור לבוש

נו, ישכזה תמיד בפורום אופנה אלטרנטיבית וזה כיף, ואני רוצה לדעת מה אתן לובשות. כתבו מה אתן לובשות ברגע זה?

../images/Emo23.gif

בוקסר אפור עם כזהכזה גוופי מתוקי בצד בתוך מכונית:]^^
וגופייה חומה קשירה כזאת, שיש מקום לציצים><
וזהD: מפוקסP: אההה. ומלאמלאמלא צמידיםP:

InvisibleTouch

New member
-מעתיקה מהשכנים-

"גופיה לבנה עם הדפס כזה של פרחים [אבל יפה לא פרחוני צבעוני כזה, זה רק בגווני חום-בז'-תכלת], ובציצים יש כזה תחרה כאילו שזו החזיה ממתחת, בתכלת. מתחת גופיה ממש ממש ארוכה בבז', שקווצ'צ'תי כזה בבטן. ג'ינס רגיל רגיל כזה ארוך ובהיר. [ובשיעור אחד- טרנינג היינס שחור 3/4]. וואנס חומות, תיק קורדרוי חום, שקית זארה לבגדים. עגילים צמודים של אבן תכלת-שקופה מרובעת, שרשרת של כוכב תכלת [בצבע תואם, אבל זה לא סט], שמהכוכב יש עוד קצת שרשרת ואז יש כזה כדור. [נו יפה כזה]. יצא יותר יפה ממה שנשמע. נראליD:" דמיינו אמוטיקונים.

Dandoka

New member
כמעט מתתי היום../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אני עדיין בשוק ממה שקרה=[[ תמיד אני חסרת סבלנות בכבישים, אבל עכשיו באמתת למדתי את הלקח.. מכירות שיש חצי כביש, ואז פרחים ואז עוד חצי כביש?? בקיצור המעבר חציה היה רחוק ולא היה לי כוח, אז ראיתי שהמכוניות מאטות כנראה כי היה להן אדום.. אז הלכתי מהר ופתאום הגיע ג'יפ לבן ענקי וממש כמעט פגע בי.. שמעתי ברקסים חזקים ואוטומטית קפצתי על הפרחים!! גאד זה היה כ"כ מפחיד.. ואז כל האנשים שאלו אם נפצעתי ואם אני בסדר.. יו אני כזאת טיפשה, אני לא מאמינה שעשיתי את זה-_-, אחר"כ הרצתי במוח את כל מה שהיה יכול להיות אחרת, הרגליים שלי רעדו ממש חזק וכמעט לא יכולתי לחצות את הכביש בחזרה אחר"כ.. עכשיו הרגליים שלי למעלה כואבות כאילו יש לי התכווצות שרירים אחרי שיעור ספורט, לא מבינה למה זה.. טוב אבל זה עדיף משהייתי נכה או שהייתי מתה עכשיו, כמובן.. איזה פחדדד אההההההההההההההה@!! בכיתי איזה שעות אחר"כ מרב הלם.. אם לא הייתי קופצת על הפרחים המכונית הייתה פוגעת בי.. יש כאלה שקופאים, אני שמחה שלא עשיתי את זה.. אהה=[

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאמאלה../images/Emo2.gif ../images/Emo10.gif

נשמע מפחיד בהחלט)): גם לא קרו כמה דברים דומים, מקרים כאלה מבהילים, שאחרכך אתה פשוט לא יכול להירגע מהם, ואני תמיד רועדת >< אני שמחה שאת בסדר

אומיגד

את בסדדר? גמלי זה קוררה פעם ממש קרוב אבל אני תמיד רצה כשאני רואה מכונית ופעם לא הסתכלתי על הכביש,שכחתי מכל העניין הזה ופשוט חציתי וההיתי עם MP3,ולא שמעתי כלום. פתאום אני שומעת משו מוזר מצד אחד.ואז אני רואה מכונית שניה ממני מזה נבהלתי

נׁעה

New member
"כל האנשים הבודדים,

מאיפה הם באים? כל האנשים הבודדים, לאן הם שייכים?" לא, באמת. אני רוצה לדעת ><.

לא.../images/Emo55.gif

אל תתרגמו שירים של הביטלסס לעברית וככה תהרסו אותם לגמרי.
(עזבו אני מפגרת. תשאלו את יובל.
)

נׁעה

New member
לא נכון

הביטלס היו בתקופה שבה תרגום לעברית דווקא היה די נפוץ ומכאן - "החיפושיות". לתרגם שיר לעברית לא בהכרח הורס אותו. אני לא שרה אותו ככה, רק מעבירה את הרעיון. הייתי כותבת אותו באנגלית אבל אני יודעת שלא כולן כאן בהכרח מבינות אנגלית, והיה יותר חשוב לי להעביר את הנקודה. מעבר לזה, יש הרבה מן האומנות בעבודת התרגום. אבל אני לא אכנס לזה.

ליברפול?../images/Emo211.gif

אולי כמו הפיות של נוורלנד, רק שבמקום צחוק של תינוק, זה הבכי שלו.

polbblop

New member
../images/Emo175.gifגאד. ]:

הוא כזה שווה, ואני כלכך רוצה אותו. ]: ודווקא טוענים שהוא לא ייתנגד... אבלאבל, הוא פאקין ביישן מדיי. הוא לא טוב בקטע הזה... בן 16, ועדיין לא התנשק. [מה שגורם לי לרצות אותו עוד יותר] רר. הוא חייב לעשות משהו. או שאני חייבת להפסיק לצפות ממנו.[?]

למעלה