ביין.^^

אני חוזרת בי. אני עצובה לגמרא.

תראו איך הבדל של דקה שינה הכל.. חה
הלך עלי כל השנה עכשיו יקראו לי קמצנית וזה... אוףףף איזה אמא מטומטמת >.> היא לא מוכנה שאני אשלם 90 לשנה שלמה. מהה אכפת לה?1 אני אשלח את זה מדמי הכיס שלי
היא אמרה או שכל הכיתה תתרום כסף או שאני יוצאת מוועדת יומולדת. נפלא נפלאאאאא
אוףאוףאוף עזרה?
וואי איזו אמא מעצבנתתתתתת היא קונה לעצמה כל דבר שהיא רואה כשזה מגיע אלי היא עושה פרצופים. סוף סוף באמת שנה שמתחילים להעריך אותי, ורציתי כל כך להוכיח והיא באה והורסת את זה. אני שונאת אותההההההה
יש לי אמא מגעילה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מצטערת,

אבל היא צודקת. רק בגלל שקוראים לכם "וועדת יומולדת" לא אומר שאתם צריכים לשלם על הדברים. שהחברים לכיתה שלכם ישלמו על עצמם. למה שתשלמו עליהם?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gif

נראה לי שכדאי שתציעי בכיתה שכל ילד יביא סכום שווה של כסף, וממנו תקנו את כל מה שאתן צריכות. חוץ מזה, אצלינו, חוגגים ימיהולדת פעם בחודש, לכל ילדי החודש כמובן, ולא קונים להם דברים
זתומרת, עושים כל מיני משחקים וזה, מביאים בלונים, ולגבי האוכל, הם מתקשרים להורים של ילדי היומולדת להביא עוגה/שתיה/חטיף.

אנבלייי

New member
../images/Emo45.gif

התפקיד של וועדת יומולדת הוא לא להוציא כספים אישיים על מתנות לילדים, אלא להפוך את ימי ההולדת לכיפיים ונחמדים. אם בכל זאת רוצים לקנות משהו סמלי, גם, זה לא אמור לבוא רק מחברי הוועדה, כי אתם וועדה- ולא ספקיי ציוד, ולא סנטה קלאוס, ולא כספומט. שכל אחד בכיתה יתרום משהו. ובקשר לאמא שלך- אני לא באמת יודעת איך היא, אבל זה לא נשמע שהיא מקפחת אותך, לפי הדברים שהתחדשת בהם. והו, זהו
שנה טובה ומתוקה

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifלאבא יש מחשב עילג

מחשב נייד, שלא עובד
יאי לי. נו שהמסנ יפסיק להיתקע ];

אני מלכישוע../images/Emo211.gif

אחלה שם
נו, הוא חביב
גלי מתחילה לדבר כמוני וכמו עומר. אמרתי לה. היא אמרה שזה לא יקרה. שאלה: אם חבר שלכן היה קונה בבי"ס בקבוק קולה נוסף בטעות, שאותו הוא לא מתכוון לשתות אלא למכור, ואתן ביקשתן את המחיר, והוא אמר שתצטרכו לשלם, הוא חרא של חבר? איזו שאלה ארוכה. XD

למעלה