תודה מלכה! שמחה מאוד לשמוע ששלומך טוב אפרופו שיחתנו על לא יודעות לשתות! לא נורא נלמד
נ נעה שבדרך New member 18/11/07 #42 תודה מלכה! שמחה מאוד לשמוע ששלומך טוב אפרופו שיחתנו על לא יודעות לשתות! לא נורא נלמד
ר רק שיר New member 18/11/07 #44 ידעתי שרק את תביני אותי...כשטיפ טיפה שותים יותר מדיי.... לא נורא. מיץ פטל מחוזק בויטמינים בשבילי ובשבילך.
ידעתי שרק את תביני אותי...כשטיפ טיפה שותים יותר מדיי.... לא נורא. מיץ פטל מחוזק בויטמינים בשבילי ובשבילך.
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 18/11/07 #47 אני מבקש שבפעם הבאה יהיה גם וניל... השאלה איך זה הולך עם אלכוהול
י יוני יולי New member 18/11/07 #39 בכלל לא סודית תראו יש לי זכרון פנמנלי לשרשורים... ראה ערך שרשור של "רק שיר" מה אתה הכי אוהב/שונא לאכול ווינס אמר שהוא לא מוותר על שוקולד (טוב לא רואים עליו...-חתיך הורס).
בכלל לא סודית תראו יש לי זכרון פנמנלי לשרשורים... ראה ערך שרשור של "רק שיר" מה אתה הכי אוהב/שונא לאכול ווינס אמר שהוא לא מוותר על שוקולד (טוב לא רואים עליו...-חתיך הורס).
ר רק שיר New member 18/11/07 #41 הא את רומזת משהו?!../images/Emo2.gif וזה בהקשר ל<גילי > חכי חכי ווינס יצליף בך!
י יוני יולי New member 18/11/07 #43 חחחחחחחחח שכחתי אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה... אני שלח אלייך בתגובה את הגבוהה תזהרי..
י יוני יולי New member 18/11/07 #36 יא רד שי תראה תראה מה עשיתתתת, כמה רחוק עוד נגיע מהשרשור התמים להפליא שפתחת...באמת חבורה של דבילים.
R rrredshay New member 18/11/07 #51 תמים??????? אני רואה פה הפליה על בסיס צבעוני... ואת קוראת לזה תמים??? מה, אם הייתי צהוב(רחמנה ניצלה, טפו טפו טפו...), השקשוקה שלי היתה יותר טעימה?
תמים??????? אני רואה פה הפליה על בסיס צבעוני... ואת קוראת לזה תמים??? מה, אם הייתי צהוב(רחמנה ניצלה, טפו טפו טפו...), השקשוקה שלי היתה יותר טעימה?