בחמישי....

אותי זה הצחיק>>>> ../images/Emo3.gif

ערסיים מקוריים -משפטי פתיחה מקוריים : את ניראית לי מוכרת, תגידי, לא העמסתי אותך פעם? שלום בובה, אני מוכר אותיות, ושמתי לב שחסר לך "ז" חמודה, אם רגל ימין שלך הייתה פורים ורגל שמאל שלך הייתה פסח הייתי מבקר אצלך בין החגים בואי אלי לדירה נשמע מוזיקה, לא ימצא חן בענייך - תתלבשי ותלכי את במקרה לובשת תחתוני חלל? פשוט יש לך תחת לא מהעולם הזה ! מה בחורה נחמדה כמוך עושה בתוך מוח מלוכלך כמו שלי? הי... אחלה נעלים. רוצה להזדיין ? תגידי.... אנחנו הולכים להזדיין הערב, או שאני שוב צריך לשקר ליומן שלי ? תגידי, את מכירה את תנוחת הקוסם? אני גומר ואת נעלמת סלחי לי, בא לך לחסוך לי 200 ש"ח ?... יש מצב לפנק את הצב ? יורקת או בולעת ?????? הגעתי, יש לך עוד 2 משאלות ... את טובה במספרים, נכון? אני צריך לבדוק איתך איזו תיאוריה. את מאמינה באהבה ממבט ראשון? או שאני יעשה עוד סיבוב ואחזור ? כמה סוכר לשים לך בקפה בבוקר ? אומרים שדברים טובים באים בשלשות. איפה שתי החברות שלך?

sigal38

New member
בוקר.......זקוקה לעזרה

מי בא לעזור לבשל ולנקות? זקוקה לעזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כחחחחחחחחחחחח

שלגייה3

New member
מצטערת ../images/Emo68.gif

אבל הבנות כאן לא מקבלות אותי כמו שאני אז באמת חבל לי להכעיס אותם אז אני הולכת להמשיך אצלי את העבודה יום טוב לכולם וגם לבנות "הנחמדות"

נימשון

New member
אני בישלתי אתמול

ואני לא מנקה, בשביל זה יש לי עוזרת בית. צ'טערת

MaYcHuK

New member
ביי! תהני מותק! בריאות אושר וכושר!

מתים עליך תבואי פעם בשבוע תעשי לנו ריענון יהיה נחמד

MaYcHuK

New member
אה וקחי ../images/Emo25.gif שלא תגידי שלא

אוהבים אותך כאן

שלגייה3

New member
את חמודה ../images/Emo66.gif

כשאת כועסת
חבל לך על העצבים זה רק מילים ולא יותר. והכי חשוב!!! במילים מסתתרים הרבה דברים!!! לתשומת ליבך!!!

MaYcHuK

New member
חמודה אני לא מתעצבנת

ממני והלאה להתעצבן בגלל מילים של אנשים מסויימים שאין להם קשר אלי

מאיצ'וקית

תרפי ממי.. תני לה למצוא את עצמה בנישה המתאימה לה. אין לנו זכות וחצי לשפוט אותה על הגנטיקה שהיא בורכה בה. רק לציין שהיא ריקנית מתוכן... זה כן יכול לאיים, עלייה, לא על הפרטנר. מסיכות יש למכביר, סגירה ואקסהביסטיות עצמית היא דבר מאוד בריא, אם יש מה.

נימשון

New member
תני לי כיוון למה את מחפשת

ואני אשמח לעזור לך. אתמול הכנתי: מרק ירקות עם עוף שניצלים בצק עלים עם בשר, פטריות ובצל פסטה סלט ירוק ועוגיות חלבה. היו אצלי חברות לארוחת ערב...

בוקר טוב סיגל!!

תראי אני אלוף בשטיפת כלים,מרצפות, תריסים, אבק, והחלפת מצעים. באהבה ובכייף, האוהב מהלב.

MaYcHuK

New member
אולי תתעסק בלעדכן אותנו מה היה בדיי

ראיתם סרט או עשיתם סרט?

למעלה