בחמישי....

hs73

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

הכל היה חביב ביותר הכי אהבתי - " תגידי מכירה את תנוחת הקוסם? אני גומר ואת נעלמת?." יום טוב h.s

אני אהבתי../images/Emo6.gif

המרחק בין הביצים למוח ------------------------- הצי האמריקני גילה שיש לו יותר מידי קצינים, והחליט להציע להם תוכנית לפרישה מוקדמת: 1,000 דולר על כל אינץ' בין שתי נקודות בגופו של הקצין, לפי בחירתו. הקצין הראשון ביקש שימדדו מקודקודו ועד כפות רגליו. הוא קיבל 72,000 דולר. הקצין השני, שהיה קצת יותר חכם, מתח את ידיו מעל ראשו וביקש שיחשבו בין קצוות אצבעותיו וכפות רגליו. הוא קיבל 96,000 דולר. השלישי, איש צי זקן שממילא אמור היה לפרוש לגמלאות, ביקש שימדדו מקצה הזין שלו עד הביצים. אנשי הפנסיה ניסו לשכנע אותו לבחור אחרת, כשהם נוקבים במספרים אותם קיבלו הקצינים האחרים, אבל הוא התעקש. אנשי הפנסיה הביאו רופא, על מנת שיבצע את המדידות. הרופא פנה אל הקצין: "תוריד את המכנסיים". הרופא התכופף אליו עם סרט המדידה, ולפתע הוא נרתע לאחור כשהוא צועק: "רגע, איפה הביצים שלך?!". "בוויטנאם", ענה לו הקצין. מוסר השכל: אם יש לך חשיבה נכונה גם אם אין לך ביצים... אתה יכול להיות אדם עשיר.

../images/Emo32.gifמחפשת מתכון טוב למרק...../images/Emo124.gif

איפה הבשלניות ????? נמש????? לא פטריות! רצוי בצל או עגבניות... * קארמה - הכן מרקך לחורף *

נימשון

New member
אני יוצאת מהעבודה כרגע

לעוד עבודה
מבטיחה לך כשאסיים ללמד מתכון למרק בצל משובח

תודה מותק../images/Emo140.gif רק אנחנו מבשלות פה?

כל השאר אוכלים????
מאיצ'וק לאן נעלמת????? אין לך מתכון? * קארמה במצב רוח לבשל *

MaYcHuK

New member
מאיצוק פה

מתכון למה? אתמול הכנתי מרק תירס יצא טעים!

רוצה להכין מרק בצל../images/Emo3.gif

אבל משהו מושקע....עם יין לבן ושמנת מתוקה.... יש לך רעיון?? אם לא, אחכה לנמש.... * קארמה מאמינה שקל לפתות גבר עם מרק בצל
*

MaYcHuK

New member
את רוצה לספר לי על גבר שמגיע היום?

תמיד אחרונה לדעת....איף

תודה בובית, מצאתי משהו יותר מושקע

גבר שמגיע היום????? לא יודעת....דיברתי סתם בכללי
יאללה בואי לת"א....נראה לי שהמרק יהיה מדהים
* קארמה מתחילה לבשל *

../images/Emo46.gif

אז זהו? זה מה שקורה בבית כשאני לא נמצאת? מתחילות חיגיגות של בצלים וגברים?? נה עלייכם, חכו ....רק אסיים את הלחץ הזה שנפל עליי בעבודה ואוי לכן אם תעזו לקלף עוד בצל אחד בלעדיי!!!!!!!!!! ***קרמה מתחילה לפחד***!! ואני חושבת...שהגיע הזמן למפגשון : **נשים עם קארמה טובה שאוכלות בצל ומחכות לגבר...

advak

New member
ומה בתפריט היום?

מרק כתום- עכשיו "על האש", טעים, מזין ומחמם... סלט עגבניות ועלי בייבי ברוטב חרדל ודבש עוגת בננות- קלה, רטובה ובריאה... כיזה כייף שהגיע החורף, כלכך נעים לבשל שעות... כולם מוזמנים לארוחת ערב

למעלה