בוקר עכשיו..

../images/Emo32.gif בוקר עכשיו..

מבחן בחשבון.. שיעור גיאוגרפיה מטומטם.. כיתבו םה מה שבא לכם ועיזבו אותי בשקט.. הבוקר אני מנסה לשחק אותה פריקית אדישה..=/ עיזבו אותי אנשים הלכתי לרצוח חתולה ולשתות לה ת'דם=| אוי זה היגיע למקומות לא צפוים.. סורי.. עיזבו אותייייייייייייי.... אני סתם מטומטמת מאוד כרגע..... ככה זה כשאני רעבה.. ועעאעאעאעאעאעאעאעאעאע אז תכתבו פה כול מה שעולה לכם לראש ולא חייב בנושא הפורום כי בשביל זה קיים באוףףף
ביי=|

B A W

New member
כותבת כותבת כותבת כי אין מה לעשוותת

אההההההההה קיבלתייייי פווווייייייי....שונאת שונאת שונאתת אררררררררר חחחחחחח אצלי לקבל (מחזור) זה כמו חופשת מחלה נשבעעעעתתת אני כ"כ סובלת מכאבים שמלא פעמים אני או משתחררת מבצפר או על מלללאאאן כדורים או פשוט לא הולכת לבצפר, ותמידדד כואב לייי...... חחחחחח משעמם לי עכשיו רצח ואין שום שאלון חדש באופק וגם לכבשה המשוגעת משעמם (היה, עכשיו היא בטח במבחן)....אז רשמתי דברים שלא קשורים לפורום...חיחיחיחי...=)

היי...

אמממ כן הייתי במבחן.. בטוח כיבלתי נכשל זה ברור.. אבל... אימא כוווול כך כואב לך???????? אני מקווה שלי זה לא יהיה ככה... עדיין לא קיבלתי אבל.. טוב עיזבו מה זה משנה?

רונוש12

New member
ינרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תתקשרי אלייייייי דחוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ל א ק י

New member
מבחן משווה לא אמור להיות קשה../images/Emo12.gif

כאילו הוא לא אמור לגזול ממך משו.. את אמורה לעשות את מה שאת יודעת :[ זה לא צריך להיות קשה

חחחחח כן../images/Emo110.gif

עשיתי מה שאני יודעת
ואצלנו זה הקבצות.. א' ב' ג'.. ויש עוד הקבצה בנפרד שזה מצטיינים.. שהם באים בשעות אפס
אז מקסימום יורידו אותי משם, לונורא
פחות שעות אפס

ל א ק י

New member
אבל../images/Emo2.gif

המורים לא אמורים לדעת את הציון של המבחן המשווה.. לא?X: ולא אמורים לקבוע ציונים על פי זה וכאלה
איכ. כל הרעיון של מבחן משווה נהרס ככה :|

חחחחחחחחחח משו כזה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אבל הם בודקים אתזה ונותנים לנו ציונים אח"כ.. וגם בסוף השנה יהיה את אותו מבחן כדי לבדוק כמה השתפרנו וכל זה

למעלה