בוקר טוב

../images/Emo65.gif מזל טוב עד לב השמיים ../images/Emo65.gif|

המון מזלטים שבעולם .. גדי אני אישית רוצה להודות לך על שיחה שהיתה לפני כשנה ששנתה את מבט עינייי לעתיד מאחלת לך ולבת זוגתך לחיים שתחגגו כל יום כאילו הוא חג וסיבה למסיבה חיבוק ענקי לשניכם
ממני ליאת

yadiday

New member
../images/Emo24.gif ענק ../images/Emo41.gif

תודה
- תמיד תסתכלי על הצדדים המוארים שבחיים - ככה תוכלי להישאר שמחה
גדי.

עופר 123

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

גדי, אלפי ברכות ואיחולי הצלחה, בריאות, מזל, אושר ועושר והרבה אהבה וחיוכים. מזל טוב עד השמיים
עופר

yadiday

New member
תודה עופר ../images/Emo24.gif

לו היתה לרוב - אם לא לכל - האנשים בעולם העדינות שיש בך

yadiday

New member
../images/Emo210.gifית שליייייי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אוהב אותך מלאן'ת'אלפים שוקולאדים עם קצפת
נשממממממממה שלי

לגיטריסט שלנו../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב, שפע אושר, בריאות, אהבה, הצלחות, הנאות וכיופים, שחייך תמיד יהיו מוארים, שתמיד תיהיה מוקף באהבה הן מאישתך המקסימה וילדך המקסימים והן מהסובבים אותך. שמחה ליהיות חלק מהזוכים שזכו להכיר אדם יקר כמוך, שלא תפסיק לשיר ולנגן...
אפרת.

chicka

New member
מזל טוב לגדי ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

מאחלת לך הרבה שנים של אושר, הנאה, שגשוג, כיף, בריאות ואהבה גדולה לצד האשה שאיתך
נגה

../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

גדי יקר
לפני שאתחיל בברכה אני רק רוצה לציין שאודליה היקרה והמקסימה שלנו זכתה ואני אדגיש את המילה זכתה בבעל פשוט נפלא ומקסים. אין כמוכם זוג מהמם!!! רק להעתיק, להדביק ולשמור
ליום הולדתך זה ולעוד רבים שלוחים לך אלה האיחולים היה כמו הטבע - רחב אופקים כמו העץ - הכה שורשים כמו ציפור - תמיד חופשי כמו השיר - צעיר ניצחי היה עמוק וצלול כמו המים יהא אושרך בשמיים ראשך תמיד יגע בעננים תדע רק ימים מאושרים שא כל מעשיך בגאווה וימלאו חייך באהבה
גדי יקר, הנה מרשם ליום הולדת טעים: החומרים הדרושים הם בעצם אנשים כפית גדולה של צחוק וחיוך אחד מתוק לשפוך מזל והצלחה ולערבב עם המון שמחה להוסיף אושר לתבנית ולצפות בברכה לבבית זהו מרשם אישי- חשוב לזכור עבר בסודי סודות מדור לדור וביום שמחתך עם המון איחולים מגישים אנו לך " יום הולדת טעים"
שיהיה לך פשוט יום הולדת מאושר

אמנם באיחור אבל בכל זאת...

מזל טוווווווווווווווווווווווב!!! מאחלת לך רק טוב! עד מאה ועשרים ואפילו יותר :) תמשיך להיות כמו שאתה והכי חשוב לדאוג לאודי שלנו כמו שאתה עושה תמיד!!!
קרנוש "פיצה"

yadiday

New member
שוב נכנס ורואה ../images/Emo24.gif

את הדברים שמחממים לי את ה
תודה לכולם - על הברכות והאיחולים
תודה לכל אחד ואחת - חברים
גדי.

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifגדייייי מליונים של מזל טוב

|
תות|
|
תות|
לאיש הכי מקסים החביב והטוב לב...... מאחלת לך מליונים של מזל טוב ליום ההולדת שלך , מאחלת לך חיים יפים טובים שלוים ומלאי אהבה עם האישה המדהימה שלך שאני מאוד מאוד אוהבת. שתגשים את כל החלומות והשאיפות שלך בחיים. מאחלת בריאות לך לאישה ולילדים המדהימים. זכיתי להכיר איש מקסים שאת הדברים הטובים שיש לי להגיד עליו לא מספיקות המילים . פשוט גבר לעניין , אדיב , מצחיק, נדיב ובעיקר הרפתקן . מאחלת לך מזל טוב עד מאה ועשרים שנים יפות של אושר וצחוק. נשיקות הילה

למעלה