בוקר טוב

../images/Emo32.gif בוקר טוב

סוף סוף חזרה לשיגרה אחרי שבוע וחצי שהייתי בבית חולה זהו חוזרים לעבודה שיהיה לכולם יום נפלא ומקסים

../images/Emo65.gif בוקר טוב ../images/Emo65.gif

לתותי יש היום יום הולדת
יאלה בלוניםםםםםםם

../images/Emo23.gif../images/Emo49.gifלגדיייייי../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

ל-
של
יייי שלי
מאחלת לך המון מזל טוב ליום הולדתך, איש מקסים ומלא בחיוכים ובתקווה שלא ירדו ממך לעולמים. שתמשיך להקרין אושר דרך עינייך הירוקות והגדולות, ולמלא את חייך בחוויות מתוקות. הצלחות רבות שתזכה בחייך, ובשורות טובות תדע בכל שנותייך. ובתקווה שבשנה הבאה נהיה בבניין החדש, משפחת י. בקומה החמישית ומשפחת מ. בקומה הרביעית
<אנער עליכם את השטיח
>

גדי../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

איש מקסים לאשה מקסימה, מאחלת לך שנים ארוכות של אושר , שתמשיך להתפתח בתחום המוסיקה שעושה אותך כל כך מאושר ושתמשיך להיות בן אדם כל כך טוב. ליאור

lizush

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב גדי ../images/Emo65.gif

להמון שנים מאושרות, עם אהבה פורחת ומנגינה בפה

../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo124.gif מתארת

אותנו באותה הקומה כל היום דלתות פתוחות ועוד 10 קילו יותר חחחחחחחח וואי כמה ג'חנון יהיה לי חחחחחחחח

erezgi

New member
גדי המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

גבר גבר שיהיה לך המון המון מזל טוב, מאחל לך שנה קסומה,שנה בריאה,שנה מוצלחת,שנה קלה,שנה מחויכת ושנה עם המון אושר ועושר. מאחל לכם בהזמנות זאת שנת נישואים מדהימה ומוצלחת (בקרוב אצלי
). אודליה, תמשיכי לטעום מהתות שלך ולהיפך. תותים טעימים,מתוקים ומלאים בתשוקה במשך כל השנה... מאחלים, אתי וארז

yadiday

New member
אררררררררררררזזזז ../images/Emo3.gif

תודה מקרב לב
ברכותיך מחממות לי את הלב אתה יודע מה אומרים - "הכל חוזר אליך"
חבר יקיר שאוהב לשיר

ניצם

New member
תותח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קצת באיחור...הרבה מזל טוב הרבה ברכות וכל מה שרק אאחל לעצמי אני מאחל לך.

למעלה