בוקר טוב

../images/Emo32.gif בוקר טוב

שוב מתנצלת, מיום חמישי אני חולה, לקחתי כדור נגד צינון שכנראה בעקבותיו קיבלתי תגובה אלרגית מאוד קשה ואני בקושי מתפקדת. אתכם הסליחה. ליאור.

בוקר טופ../images/Emo42.gif

ליאור תרגישי טוב שיהיה לכולנו שבוע טוב עם בשורות טובות ובריאות לחולים ובהצלחה ללומדים

../images/Emo24.gif הרבה בריאות../images/Emo184.gif

ליאורי תרגישי טוב מותק ובוקר טוב לכולם עם בשורות טובות

בוקר טוב לכולם ו....../images/Emo124.gif

קודם כל
לדובי שהעירו את תשומת לבי להודעה שהעלית את נושא היעדרותי... אנשים ואנשות יקרים, מי שאכן הבחין, יכול היה לשים לב שנעדרתי מהפורום זמן רב יחסית, לצערי מסיבות שמקורן בחיי האישיים לא השאירו לי די זמן (פיזי) ופנאי (שכלי/רגשי/נפשי) להשקיע בפורום כפי שאני מצפה מעצמי ורוצה. אני רוצה להאמין שהדברים שהעסיקו אותי, אלה שהם פחות חביבים יסתדרו סופסופ על מנת שאוכל לשוב לכאן באופן רצוף יותר ורצוי :) בינתיים מבטיחה להשתדל להפגין יותר נוכחות אבל מתנצלת מראש אם עדיין לא ייכתבו מגילות ארוכות ומייגעות כמו פעם :)
גדול לכולם קרן

../images/Emo41.gifמחפשת עבודה...

עדיפות באזור הצפון, אך לא מחייב. אם מישהו שמע/ראה/יודע, בבקשה תגידו לי .. די דחוף ...

צהריים טובים../images/Emo42.gif

ליאורי תרגישי טוב מאמי. כתומי טוב לראות אותך מתוקית. דוביייייייייייייייייייייייי למה גמרת לנו את כל המושטים אההההההההה??????????. אודי השמעי קול געגעתי דיקלו שלי כפרות עליך מי אוהב אותך יותר ממני? מיושליייייייייייייי חולה עליך יפה שלי היה כיף אתמול בעצם תמיד כיף לי בחברתך, מליונים של נשיקות אפרתיל'ה שיהיה לך יום קסום ושבוע מדהים היה לי מדהים והכי כיף בעולם. נשיקות לכולם והמשך יום נפלא ללי

אחה"צ מעולים ../images/Emo13.gif

ליאורי תרגישי טוב מאמי, מה יהיה? אני לא מסכימה לך לחלות כל כך הרבה... החלמה מהירה בובית. הילוצ'קה תודה על סופ"ש מושלם, לא אשכח זאת לעולם (יצא לי חרוז
) כפרה עלייך
אין כמוך!
מיו'ש, היה לי כייף לראותותך אתמול, כרגיל! אנא מץ'...

למעלה