בוקר טוב
ח חתולת זבל המקורית New member 20/3/06 #5 בוקר מצויין לכולם - עוד פרפר... איריס זה הפרפר שהעלת (בצבע חום הדוגמא..)
ח חתולת זבל המקורית New member 20/3/06 #7 חלק מהפרפרים התעופפו לי מהארון כיוון שחילקתי, ואני אוטוטו מסיימת גופית חתולים שהתרשים קיבלתי ממך ...
I iris3111 New member 20/3/06 #8 לחתול הזה צריך לתת משהו להרגעה .... רוצה ליראות את הגופיה מהר ליפני שהקטנה תגיע עם בקשות.....
ח חתולת זבל המקורית New member 20/3/06 #9 ואיך הפוזה הזאת עדיפה?..אני אנסה לצלם את הגופיה בתקוה להצליח, יש לי לסיים את הלפנים ופיניש ואחוריייייייי זה העלה בצורה מסודרת ....
ואיך הפוזה הזאת עדיפה?..אני אנסה לצלם את הגופיה בתקוה להצליח, יש לי לסיים את הלפנים ופיניש ואחוריייייייי זה העלה בצורה מסודרת ....
ח חתולת זבל המקורית New member 20/3/06 #10 איריס - להלן רבע גופיה חהחהח ההמשך בקרוב מאד אבל רק לאחר כל החיבורים.....
I iris3111 New member 20/3/06 #14 עכשיו אני מבינה למה היתכוות "את נתת" דוגמא לגופיה. חמודה'לה אצלי זו כרית חחחחח..... אבל ברצינות אחלה גופיה מהמם מעניין ליראות אותה גמורה
עכשיו אני מבינה למה היתכוות "את נתת" דוגמא לגופיה. חמודה'לה אצלי זו כרית חחחחח..... אבל ברצינות אחלה גופיה מהמם מעניין ליראות אותה גמורה