בוקר טוב! משהו נחמד לפתוח איתו ת'בוקר.. דב מתאמן.. *יש לי משו עם אנימציות* יום נעים לכולם
H hodaya157 New member 10/9/07 #1 ../images/Emo32.gifבוקר טוב!../images/Emo42.gif משהו נחמד לפתוח איתו ת'בוקר.. דב מתאמן.. *יש לי משו עם אנימציות * יום נעים לכולם
../images/Emo32.gifבוקר טוב!../images/Emo42.gif משהו נחמד לפתוח איתו ת'בוקר.. דב מתאמן.. *יש לי משו עם אנימציות * יום נעים לכולם
V vikush666 New member 10/9/07 #2 ../images/Emo6.gif אין לי סרטון, אבל הנה תמונה שאותי משעשעת כל פעם מחדש
H HilaZ1 New member 10/9/07 #4 בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif התעוררתי מוקדם,ואני אפילו לא לומדת כבר.קקי בכל מקרה...יום טוב לכולם תראו ת'תמונה זה כלב ראסטות
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif התעוררתי מוקדם,ואני אפילו לא לומדת כבר.קקי בכל מקרה...יום טוב לכולם תראו ת'תמונה זה כלב ראסטות
H HilaZ1 New member 10/9/07 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L Looking4CoolName New member 10/9/07 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
D darklighter New member 12/9/07 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif
LeAnnDylan Well-known member 10/9/07 #7 בוקר אור לכל המשקימים קום ולילה טוב לכל המסכנים שעשו משמרת לילה והולכים לישון עכשיו. |סניף|
ת תמר קאוליץ New member 10/9/07 #11 ../images/Emo191.gif איזה בוקר ואיזה טוב ? הקימו אותי ב7 ועשרים ובקושי הצלחתי לעזוב את השמיכה האהובה שלי P: וכמעט שכחתי לשים דאודורנט XDD
../images/Emo191.gif איזה בוקר ואיזה טוב ? הקימו אותי ב7 ועשרים ובקושי הצלחתי לעזוב את השמיכה האהובה שלי P: וכמעט שכחתי לשים דאודורנט XDD
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 12/9/07 #17 שבע ועשרים קשה לך לקום? אני קמה כל יום בשש, ועוד נוטלת ידיים וכותבת את החלומות שלי ומכינה לעצמי אוכל לבצפר וכל הזבל הזה... ויש אנשים בעולם שלא מצליחים לקום בשבע ועשרים!! כ"כ לא פייר
שבע ועשרים קשה לך לקום? אני קמה כל יום בשש, ועוד נוטלת ידיים וכותבת את החלומות שלי ומכינה לעצמי אוכל לבצפר וכל הזבל הזה... ויש אנשים בעולם שלא מצליחים לקום בשבע ועשרים!! כ"כ לא פייר
ת תמר קאוליץ New member 12/9/07 #22 ../images/Emo191.gif הווו את מחצללת? פעם הייתי בקטע הזה והיו לי כמה אבל אני לא מצליחה בזה :|
A adii1201 New member 10/9/07 #12 בוקר טוב../images/Emo9.gif למרות שאני לא ממש יכולה להגיד בוקר בהתחשב בזה שקמתי בצהריים