על מה???? אללללללללל תקרבי אליו הוא שלי
ל לינקנית New member 24/7/05 #44 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעל מה???? אללללללללל תקרבי אליו הוא שלי
H hellofanickname New member 24/7/05 #45 גיל תהנה חמוד ואל תשכח את הנקודה שלי, אולי היא שווה משו באילתXD
S sapirush1 New member 25/7/05 #50 בדיליי כרגיל... גיל תהנה! הכי שווה להיות באילת עם חברים ואל תדאג יהיו עוד מפגשים בי ביי
ל לינקנית New member 24/7/05 #37 נצל"ש אני עוזבת לשבוע יש לי מחנה קיץ בחיפה חח נו גם אני רוצה ששמוליק יגיב חח אבל אני רצינית במקרה לי ולגיל יצא לנו באותו יום ואני הולכת להפריע לו עם הנייד חח כל שניה אני יצלצל אליו חח סתם גיל צוחקת תהנה אחחחחחח כואבת לי היד
נצל"ש אני עוזבת לשבוע יש לי מחנה קיץ בחיפה חח נו גם אני רוצה ששמוליק יגיב חח אבל אני רצינית במקרה לי ולגיל יצא לנו באותו יום ואני הולכת להפריע לו עם הנייד חח כל שניה אני יצלצל אליו חח סתם גיל צוחקת תהנה אחחחחחח כואבת לי היד
H hellofanickname New member 24/7/05 #47 תהני! מה יש לעשות בחיפה?../images/Emo12.gif וואי הייתי מתחרפנת שמה שבוע
S shoohy New member 24/7/05 #49 אצלצל../images/Emo9.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif א' בתחילת מילה גוף ראשון עתיד...... אהא מי גאון?!??!?!?
אצלצל../images/Emo9.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif א' בתחילת מילה גוף ראשון עתיד...... אהא מי גאון?!??!?!?