איזה ייפע!!
L l AdidAs l New member 23/7/05 #24 תתחדשי../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif וואי בדיוק היום התחלתי בשיכנועים לאמא..אני גם רוצה;[[
S sapirush1 New member 23/7/05 #25 ../images/Emo27.gif מי בא היום להופעה של יוסלס? שלחו הודעות כמה שיותר מהר כדי שניפגש שמה
E Edgar Davids New member 24/7/05 #29 נצל"ש : אני עוזב לשבוע אני יורד לאילת לשבוע עם חברים ואני מפספס את המפגש בכל מקרה תהנו כמה שיותר במפגש וכמה שיותר תמונות תצלמו .. אז להתראות לכולם אני אתגעגע
נצל"ש : אני עוזב לשבוע אני יורד לאילת לשבוע עם חברים ואני מפספס את המפגש בכל מקרה תהנו כמה שיותר במפגש וכמה שיותר תמונות תצלמו .. אז להתראות לכולם אני אתגעגע
J Just TalTi New member 24/7/05 #31 גילו! מה עוזב מה? הייתי קושרת אותך וגורמת לאוטובוס לנסוע בלעדיך אם לא הייתי יודעת שתהנה שם סתם, תהנה ואני אתגעגע!
גילו! מה עוזב מה? הייתי קושרת אותך וגורמת לאוטובוס לנסוע בלעדיך אם לא הייתי יודעת שתהנה שם סתם, תהנה ואני אתגעגע!
D double O S New member 24/7/05 #34 אל תלך!!!!!!!!!!!!!!!!11111../images/Emo7.gif../images/Emo96.gif *מתאבד* תהנה באילת
D deadXend New member 24/7/05 #35 הו גיליו! אל תעזבני.חמוטי שלי. טוב נו. תהנה לך הכי שבעולם וו...מממ..אני אוהבת אותך ואני אתגעגע המונים. ותתפוס שיזוף.ותשמור את עצמך לאחרי החתונה. ותחזור בריא ושלם... לאב יווו
הו גיליו! אל תעזבני.חמוטי שלי. טוב נו. תהנה לך הכי שבעולם וו...מממ..אני אוהבת אותך ואני אתגעגע המונים. ותתפוס שיזוף.ותשמור את עצמך לאחרי החתונה. ותחזור בריא ושלם... לאב יווו
L l AdidAs l New member 24/7/05 #40 אמ..גיל, תהנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וכשתחזור אני צריכה לדבר איתך על משו..חשוב