לילה טוב...
G geostant New member 2/5/02 #4 אתה יודע... יש אנשים שעובדים למחייתם ולא משחקים בברביות כל היום מצידי לא אכפת לי לעבוד כמו חמור כל חצי החודש הזה... ב-15 אני טס ואז נראה מי יעבוד קשה
אתה יודע... יש אנשים שעובדים למחייתם ולא משחקים בברביות כל היום מצידי לא אכפת לי לעבוד כמו חמור כל חצי החודש הזה... ב-15 אני טס ואז נראה מי יעבוד קשה
P PingPong18 New member 2/5/02 #5 ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif איזה בוקר מדהים בוקר ממש יפה נצלו את היום הזה בחוכמה שיהיה לכולם בוקר טוב
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif איזה בוקר מדהים בוקר ממש יפה נצלו את היום הזה בחוכמה שיהיה לכולם בוקר טוב
ר רועי ב New member 2/5/02 #6 איך אני אנצל אותו ../images/Emo32.gif מחר יש לי מתכונת על מרכבי הסלולאר משמע אלקטורניקה
G geostant New member 2/5/02 #11 זה יום באמת מיוחד... התאריך של היום לא יחזור על עצמו לעולם שוב פעם........
P PingPong18 New member 2/5/02 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif../images/Emo140.gifמזל טוב לאחותי../images/Emo65.gif היום יש לה יומולדת 9
../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif../images/Emo140.gifמזל טוב לאחותי../images/Emo65.gif היום יש לה יומולדת 9
P PingPong18 New member 2/5/02 #9 יאללה הימורים ../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif איך קוראים לאחותי שישי לה היום יומולדת 9 הניחוש הכי פרוע שלכם
יאללה הימורים ../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif איך קוראים לאחותי שישי לה היום יומולדת 9 הניחוש הכי פרוע שלכם
G geostant New member 2/5/02 #20 שם יפה... הצוציקית ההיא מה"מומינים" קוראים לה מאי פעם ראיתי כמה פרקים
G geostant New member 2/5/02 #21 שמות רבותיי... ינואר - ינוארה פברואר - פוברה מרץ - מרצה אפריל - אפריל מאי - מאי יוני - יונה יולי - יוליה אוגוסט - אוגוסטה ספטמבר - ספטה אוקטובר - אוקטופה נומבר - נובה דצמבר - דצה
שמות רבותיי... ינואר - ינוארה פברואר - פוברה מרץ - מרצה אפריל - אפריל מאי - מאי יוני - יונה יולי - יוליה אוגוסט - אוגוסטה ספטמבר - ספטה אוקטובר - אוקטופה נומבר - נובה דצמבר - דצה
פ פלאפון ירוק New member 2/5/02 #13 ../images/Emo32.gif בדיקת חתימה אל תגיבו אני רק בודק את החתימה שלי