בדבש

מחתרון

New member
סקרים ?

אני מת על סקרים טלפוניים זו בעצם ההזדמנות היחידה שלי להגיד לבחורות מה שהן תמיד אומרות לי : סליחה .... אבל אין לי זמן בשבילך או שלא

dgrwkl1

New member
גל...רק עכשיו הבנתי

מחתרון הזה הוא טרול. תודה לאלה שהעירו את תשומת ליבי. ומה זו השאלה הזו ששאלת?? אתה אשכרה משועמם . מאוד איפה טוקית? אולי תדבר איתה

מחתרון

New member
חחחחחחח

ערן..........אתה כזה חמודון אתה לא אמור להכריז על טרול חדש בפרהסיה כמדומני ואני מאוד מקווה שאתה לא שייך לצוות מינוי הטרולים של הפורום כי לוקח לך להבין דברים מאוד פשוטים בערך עשרים ושבע דקות ושלושים וחמש שניות או שלא

בכלל לא מגיבה על סקרים, לא נהנית ו

אף פעם לא התחלתי סקר למרות שאני מרגישה שאולי באמת הגיע הזמן לחשוף את חוכמתי הרבה והיצירתיות שלי בפורום... (והצניעות אוי הצניעות
). אתה? משועמם? ללללאאאא תדלג על האישפוז ותעבור ישר ל-
(אני בעד לסד ומורפיום מהולים בוויסקי עם קרח, אבל אולי זו רק אני...). רגע, מה, סלט אוכלים אם שמן? באמת???
למה לא מספרים לי שום דבר??? וחוץ מזה, איך יכלת לשכוח לפרסם את המספר של הרוצח השכיר שאנחנו אמורים לשכור כדי להפיג לך את השעמום?

אתה לא היחיד. גם אני לא בדיוק מבינה

מה בדיוק אני רוצה מעצמי ומהסביבה (ובעיקר מה היא רוצה ממני). בא לך לפתוח סדנת תמיכה או לארגן משלחת חיפוש שתמצא את ההגיון הסורר שלי?

tokit

New member
אתה אבוד, כפרה שלי..

אני נהנית מחלק מהסקרים, אותו החלק אליו אני בכלל מגיבה. לפעמים הם כאלה מפגרים, שאני לא טורחת (כך שאני לא ממש מבינה למה אני מגיבה עכשיו..) פתחתי סקר או שניים שהלך להם טוב, לא משהו היסטרי.. אני בטוחה שאתה אובר משועמם.. אני מעדיפה שמן סומסום, אבל מבין השניים שציינת.. זמן זית.. אתה לא צריך אשפוז, אתה צריך אהבה..

למעלה