בדבש|דבש|

Wild Eye Joker

New member
לאלא, יש 2 אופציות:

1. או שאתה מכוער בטירוף ואתה מתפדח לחשוף את עצמך
2. או שבאמת אין לך שום תמונות של עצמך ואתה אתה בסהכ ילד תמים חסר מצלמה דיגיטלית

Simply Blonde

New member
נראה לי../images/Emo68.gif

אופציה שתיים למה עכשיו הוא בלונדיני ואין כזה דבר בלונדינים לא יפים |משוחדת לאללה|

Wild Eye Joker

New member
הוא לא בדיוק בלונדיני

הוא אמר שהוא צבע ללבן ושזה נראה קצת כמו בלונד. וגם לי יש חולשה לבלונד

Simply Blonde

New member
הוא אמר לי אבל../images/Emo68.gif

אתמול שאין לו לבן לבן יש לו בלונד. אור משקר?!

Chemical Venom

New member
גרר בנו בנות זה

זה היה לבן זה יירד לבלונד.. אמממ בפסח שוב לבן חדש!!

Grey Faerie

New member
שונאת אותו:|

עלאק הזדהות עם חולה סרטן, אם הוא היה עושה גלאח מילא, שיער לבן לא הופך אותו ליותר סימפטי ומזדה, כי בנתיים לשום חולה סרטן לא צומח שיער לבן על הראש כתוצאה מההקרנות. [הייתי חייבת לפרוק את זה. סליחה:(]

Wild Eye Joker

New member
אוקיי מה?

דבר ראשון, מכל מיני ראיונות שראיתי אותו הוא הזכיר את הצביעה ללבן אבל אפעם לא אמר שזה מתוך הזדהות עם חולי סרטן, אז לא יודעת איפה שמעת את זה, ויש מצב שזה נכון, לא פוסלת. ודבר שני, סרטן וכל זה זה נושא מאוד אישי [יש להם גם שיר ממש מרגש על סרטן], ואם ככה הוא בחר להביע את ההזדהות שלו אז שיהנה, אין לנו שום זכות למתוח על זה ביקורת...עשית פעם משו כאות הזדהות עם חולים? לא משנה שטיתי מהנושא, הקיצר אם ככה הוא רואה את ההזדהות אז כל הכבוד לו ואני מאוד אוהבת את אותו ואת המוזיקה שלו ולא התכוונתי לתקוף חס וחלילה

Grey Faerie

New member
.

הוא הזכיר את זה בכמה ראיונות ואמר שזה מתוך הזדהות. עכשיו, אני לא מבינה איפה ההזדהות פה, להיפך, אני חושבת שזה נורא מזלזל. וכן, הזדהתי עם חולים, לא רק פעם אחת. ואני מכירה את הנושא מקרוב. אין לי בעיה עם הלהקה או עם המוזיקה או איתו, יש לי בעיה עם זה שהוא אומר דברים שלדעתי מזלזלים. וגם אני לא מתכוונת לתקוף, אני פשוט מביעה את דעתי.

Chemical Venom

New member
לבן זה הכי יפה שיש!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך רוצה שוב לבן טהור!! כמו לג'ארדד!! אני אוהב אותו!!

Simply Blonde

New member
אני שמחה../images/Emo68.gif

לבן ובלונד זה יפה. הלוואי הוהי לי אומץ לצבוע למרותש כבר ירדתי מהרעיון של לצבוע. ואור אתה מתייצב במפגש פורום נו מטר וואט שיהיה ברור

גליזה

New member
אתה?! אתה הראשון?!?!?!?

פעם קודמת לא רק שהגעתי ראשונה, גם נשארתי לבד.
מבריזנים!

למעלה