בגריל

alonsrd

New member
מוכנים להקדיש קצת זמן לסטודנט נחמד?

שלום , שמי אלון ואני סטודנט לתקשורת וכלכלה באוניברסיטת ת"א . כחלק מתרגיל בקורס בתקשורת בחרתי לבצע מיני-מחקר על שימוש באינטרנט של אנשים מעל גיל 60. אני מעוניין לראיין אנשים מאזור תל אביב רבתי (רצוי פנסיונרים),המשתמשים באינטרנט למספר שימושים קבועים (בפורום הזה למשל).הראיון הוא קליל ויימשך חצי שעה במקום הנוח למרואיין. אשמח לפנייה מכל מי שמעוניין ויכול להקדיש לי ולשותפי לתרגיל את הזמן הזה (מדובר על השבוע הקרוב). למייל - [email protected] תודה רבה

רו נה

New member
ניצתי בגיל 20 וקצת...

אין הבדל בין בני 40 50 ו- 60 , כולללם קשישים. בני גיל הזהב, עולם אחר

s h o o s h a

New member
ניצתייייייייייייייייייייייייייייייי

במקרה את זוכרת איפה שמתי את מכשיר השמיעה?????\ מה?????? ואיפה הבטריות?????????????????????

אתם מוזמנים

אלינו
אני מנסה לארגן קהילה ומכיוון שאין הרבה מאיתנו אני מנסה בפורומים שבהם ייתכן שיהיו אנשים שעונים להגדרה משפחה מורכבת. סליחה על ההטרדה

ophra

New member
סליחה לא הבנתי ../images/Emo4.gif

לא היה פורום של משפחות מורכבות
ומה ההבדל בין "קומונה" ל"פורום"
אשמח להסבר ובהצלחה לך עפ

יש

אך הפורום תוחם בתוכו בעיקר הורים ובני זוג. זאת אומרת, שהפורום מציע מקום לאנשים שהם פתחו פרק ב בחייהם. ואילו הקומונה שפתחתי מציעה מקום לילדים שלהם לכתוב על מה שעובר עליהם, לתמוך ולהתמך, להתייעץ ובערון לפרוק כל דבר שקשור לנושא הזה בו בפורום משפחות מורכבות הם לא ימצאו מענה. זה לא במקום הפורום זה בנוסף. וההבדל בקומונה שלא צריך לעבור הרשמה מפרכת מצד תפוז

alonsrd

New member
לא להיעלב

שלחתי את ההודעה גם בהרבה פורומים אחרים , רק כדי להגדיל את הסיכוי לקבל תגובה מתאימה .

רו נה

New member
לא נעלבים רק ש.....

ניסיתי לדלות איזה זכרון מעורפל של גיל 20 מתוך מעט התאים האפורים שעדיין פעילים במוחי הדלוח ו......היה נעים להזכר
בהצלחה איש

למעלה