בגריל...

../images/Emo32.gif פורום קוויזים חוגג שנה!../images/Emo65.gif

ורוצה להזכיר לכולכם שאנחנו עדיין כאן!
אתם מוזמנים להנות ממאות קוויזים (כמו זה לדוגמה ^^), ולגלות על עצמכם דברים שעד עכשיו לא ידעתם
בואו בהמוניכם
(פורסם בהתאם לאישור שנתן/ה המנהל/ת במערכת אישורי הפרסום
)

פרסום קטן ../images/Emo13.gif

אם אתם עדיין לא מכירים את הקופסא, המצעד הרשמי של תפוז, הגיע הזמן שתכירו!!! אם אתם אוהבים מוזיקה (ובא לכם לקבל סינגלים במתנה
) אתם מוזמנים להכנס לקופסא ולדרג את 5 השירים שאתם אוהבים ואולי לזכות בסינגל! אז למה אתם מחכים? לכו להצביע!

maya14

New member
אנשים יש לכם איי סי קיו?

אם כן אשמח להתכתב אתכם אני די משועממת בחור התקוע שקוראים לו אוסטרליה עם כל האנשים האטומים שסגורים בתוך עצמם.

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

ChickWithDick

New member
כל הבחורים והבחורות!

רוצים לשמוע קצת עברית? משהו מצחיק כל כך שיפיל אותכם מהכיסא? אני נכנסתי לאתר הזה מניו ג'רסי ארצות הברית וזה פשוט עשה לי את ההרגשה הכי טובה בעולם! www.calls.co.il אתר של מתיחות טלפוניות בעברית, אחד הדברים היותר מצחיקים שיש קיום ברשת העברית!

פאגין שולט!

בן דוד שלי צרב לי דיסק עם כל המתיחות... תמיד נמצא בדיסקמן שלי...
הבנאדם קורע... במיוחד עם הפחי אשפה וההיא "תנתתתתתתקקקקק" חחחחחחח נקרעתי ממנו

leahetzion

New member
ללימוד לתואר שני

מעונינת ללמוד לתואר שני באנגליה (מנהל עסקים ) איזו אוניברסיטה מומלצת כמובן שרצוי באזור לונדון.

MissUnKnown

New member
?

אנחנו נוער בחול... למה נירא לך שאנחנו נדע איזה אוניברסיטה בלונדון ממולצת בשביל התואר לך... חוץ מזה אנחנו יש פרום של ישראלים בחול נירא לי שהם יעזור לך יותר מאיתנו.

למעלה