בגריל!

../images/Emo32.gifבגריל!

שירשור אוף טופיק! קיבלתי 93 במבחן במתמטיקה! וגם 98 בעבודה באנגלית! וגם הערכה מצחיקה בטירוף על הקלמר שעשיתי מהמורה שלי לעיצוב! ואחד הבנים הכי חמודים משכבה י"א במגמה שלי צייר אותי! הוא כזהההההההההההההההההה חמוד! וכזה יפה! וזהו....

גם אני רוצה!

קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה! קיבלתי 100 במבחן שליש במזרחנות! קיבלתי 99 בלשון! קיבלתי 98 בעבודה בג"ג! ולסוכר שב
-70 בספורט! והשלמתי עם אחת החברות הכי טובות שלי, עם ידיד שלי, ופגשתי מישהו חמוד... וזהו...שבוע באמת נחמד

אנחנו היחידות שאוהבות ../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif

לא הגיוני... דרך אגב, מה אתן אוהבות לאכול? אני אוהבת ספגטי בולונז, פיצה, מקדונלדס, מרק
של אמא.... ואתן?

i guess so...

שניצל טבעול, פיצה, ספגטי, שוקולד, וכל דבר משמין(בד"כ המשמין זה הטעים)

מנות חמות רולז!!.. אצלי לא מבשלים..

אוכל אמיתי אני אוכלת רק אצל מעיין... כשהיא ואמא שלה היו בחו"ל ירדתי 3 קילו.... ובקשר למקצועות- קיבלתי 100 במתמטיקה...(לא, אתם לא מבינים... שנה שעברה הממוצע שלי היה 52.. הכללי..... והציון הכי גבוהה היה 63... בשל"ח!..) אזזזזזזזזז.. קיבלתי 100 במתמטיקה!!!!!!...ונכשלתי בספרות... והיה לי מבחן בהיסטוריה שהלך לי ממש ממש ממש טוב!!.. (אגב... במנות חמות, רק,רק,רק איטריות עם עגבניות!!!)

אז מה את עושה בטיולים??

אנחנו, בטיולים שנתיים, כל הזמן מקבלים איזה שניצל בטעם סבון וחביתה שרופה...אז בגלל שאני צמחונית,ולא ממש אוהבת חביתות שרופות, אני חיה על מנות חמות וחטיפים

מוררררר

New member
אני אוהבת...

גם דברים משמינים: שניצל, מקדונלדס,פסטה אבל גם דברים שלא:סושי!!!! אבל הכי טעים העוזרת ההודית שלי מכינה כזו מנה הודית שקוראים לה צ´יקן טיקה...היא מכינה פיטות ועוף ומגלגלת אותם ביחד עם חסה...ה-ד-ב-ר

קישקושה

New member
שלום!!

וואי לא הייתי מלא זמן!!!!! חזרתי אתמול מטיול פתיחת קורס בצופים!! היה ממש טוב... אמממ ובקשר למנות חמות אני מתה על מנות חמות! במשך 4 חודשים בערך זה היה מה שאכלתי כל יום!! והאוכל ההודי הזה שהעוזרת מכינה אני מכירה אותו והוא ממש ממש טעים! אכלתי אותו במסעדה הודית...
עינב

rAnDuSh

New member
אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif

טוב אז אני קיבלתי 100 ביולוגיה 100 במד"ח (איזה מקצוע תקוע) 84 בלשון ו-84 במתמטיקה ולא למדתי לאף אחד נו טוב ואני מתה על אוכל סיני ובכלל הכל מוקפץ (מונגוליה וווק) אהה וגם על חבר שלי-יאם
וגם על חברים שלייי

למעלה