בגריל

Hasselblad

New member
../images/Emo32.gif בגריל

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: מה המאכל האהוב עליכם? זכרו ששרשור האוף-טופיק הוא לא רק משימה; זהו המקום לכל מה שלא קשור לנושא הפורום, השתמשו בו בכיף.

הממ, יש כמה:

פיצה טובה, פסטה טובה, שוקולד טוב, וזה לא מאכל אבל בכל זאת - קפה הפוך טעים.

צ ל י ל 8

New member
אני חולה על ../images/Emo78.gif

ובכלל אני אוהדת בצקים (וזה נראה עלי כמובן
) וכמובן אני אוהבת מאוד עוגות גבינה.

Hasselblad

New member
פיצה אומנם אני לא הכי אוהבת

אבל בצקים... יאמי יאמי... חולה על לחם! במסעדות שמגישים לחם עם חמאה אני יכולה לאכול רק את זה! וגחנון... אוי גחנון... כל שבת שנייה אני עושה גחנון איך אני אוהבת את זה. גם עוגות ועוגיות אני מאוד אוהבת וגם מכינה הרבה... רק עוגות גבינה אני לא אוהבת.

Don Nirtin

New member
נגמרתי רק מלחשוב על עוגות גבינה!../images/Emo267.gif

אוף השרשור הזה יהרוג אותי.......

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo32.gif מה דעתכם על העונש של קצב?

איזו בושה. 7 שנים בכלא לנשיא לשעבר. לאן עוד נגיע? אבל מגיע לו

אני הולכת לכתוב כאן משהו מגעיל במיוחד

אני מקווה שיתנו לו בכלא להרגיש אייך זה להאנס.....

GינGית

New member
לא נראה לי שהוא יהיה בכלא כזה

אנשים מסוגו נמצאים בבית הבראה ועוד ממשיכים לקבל פנסיה על חשבוננו

צ ל י ל 8

New member
אם אני זוכרת נכון, כבר שללו לו כמה מהזכויות

שלו כמו לשכה וכאלה... ואני מקווה שתהיה עליו מספיק שמירה שהוא לא יחליט להתאבד בכלא

Hasselblad

New member
קשה לי להאמין שהוא יתאבד

ואני בטוחה שלא משנה כמה זכויות כבר שללו לו... לצערי יש לו מספיק זכויות שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם... וכן מיקי צודקת הכלא שהוא יהיה בו זה יותר חופש מכלא...

Don Nirtin

New member
יש לי דעה מאוד בוטה?../images/Emo267.gif

אבל.... צר ל, זה מה שמגיע לקרקס שהוא ניהל במשך כל כך הרבה זמן. את החלק השני אני אצנזר, אבל אם אתם מכירים אותי היטב, אתם תבינו מה החלק הזה.....

מ י ל ר

New member
איזה באסה זה עכשיו 7 שנים בכלא

טוב כנראה זה ילמד אותו לקח לא לאנוס למרות שאני לא מבין איך בן אדם קשיש כזה יכול לאנוס, והיא עוד המשיכה לעבוד אצלו... איך? אם אונסים אותך, את צריכה מהר לברוח משם קודם כול, ואז להתלונן לא להמשיך לעבוד שם, ושהוא ימשיך להטריד אותך מינית, ולמשוך את זה עוד ועוד, אני לא מבין מה הפואנטה? זה נשמע הזוי.

Hasselblad

New member
הממ לא יכולה לבחור

אני פשוט אוהבת אוכל!!! והרבה!!! בשרים, גבינות, בצקים, ירקות, פירות, דגים, באמת שכמעט הכל! רק סלק אני לא ממש אוכלת וגם גזר אני קצת פחות אוהבת.

Don Nirtin

New member
|בנמה|\ ../images/Emo78.gif\ לזניות, בורקסים, והרבה ../images/Emo267.gif..

בעיה אצלייייייייייייי להחליט על אוכל אחד ספציפי!

btekx

New member
אהוב עליי אוכל של סבתא!

עוף עם תפו"א וגם פסטה עם כדור עוף זה היה אוכל כל כך טעים! (לצערי סבתא הלכה... ז"ל...) אני מתגעגע לאוכל זה אפילו שאבא מבשל זה, זה עדיין פחות טוב משל סבתא... חוץ מזה חמין (בעיקרי עם קישקא), שרימפס עם חמאה שום, עוגה עם 3 שכבות (מוס שוקולד, מריר וויניל), מקדונלדס, בגלל שאני אוהב לאכול... עליתי כמה ק"ג בזמן אחרון... אוף...

Don Nirtin

New member
קישקע!!!../images/Emo267.gif

רק אני אוהב את המעי הגס הזה של הפרה?????

צ ל י ל 8

New member
אין על אוכל של סבתא ../images/Emo70.gif

אף אחד לא מצליח להגיע לרמה של "אוכל של סבתא". יש להן תבלין מיוחד בידיים

Hasselblad

New member
כן ולא

גם אני חשבתי ככה הרבה שנים... והיום אני כבר ממש לא אוהבת את האוכל של סבתא שלי... אני לא יודעת אם זה הגיל שלי והטעם שלי שהשתנה או שבדיוק הפוך הגיל שלה שגורם לה לבשל פחות טעים מפעם. כנראה שקצת מזה וקצת מזה.

Guid

New member
אוכל של סבתא זה אדיר!

ואני גר אצל סבתא, אז אני אומר את זה מניסיון...

למעלה