בגריל

tamir r

New member
../images/Emo32.gif בגריל

איזה תבשילים אני יוצר פה...... תודה לשחר שנתנה לי לפתוח בכל יום מחדש
חדש, תודה לחבריי התומכים ולמשפחתי...... יאללה לפוצץ בשטויותתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamir r

New member
מיקיציקי - תשני גם חתימה

אין כבר קומונה יש פורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פם פם פם!!

יש קיצור לזה

לא צריך להכנס ממש לדף העולמות....מספיק ללחוץ על ניק מסויים בפורום ובצד כתוב לך:"לשינוי הכרטיס האישי" או משהו כזה לא זוכרת...כנסי לשם וזהו=]תשני.... תכלס גם אם תשאירי ככה זה פסיידר חחחח...רק הציעו

יש לנו חדש בכיתה!!

אני ושתי חברות שלי התחברנו אליו..הוא אחלה תאמת.....איכשהו יש לו ביקוש בשכבה...הוא הרי נראה טוב מאוד אז...בנות כל הזמן גונבות אותו אחת לשניה מכירות אותו והכל.....חחחח......קטעים מה שהולכים שם...כולה חדש...היה מצחיק.וכיף לראות את כולם..חכייתי ללימודים ואני גמורה מעייפות כי לא הצלחתי להרדם עד 3 וחצי בלילה..מעצבן זה...היתי גמורה מעיפות ולא הצלחתי לישון...כי לא ישנתיי בבית שלי...אז...בעיה

חוויות ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה כבר יכול להיות חוווויתתתתתו בבצפר ..אם כבר חוויות רעותת ..
אני גרועה בלימודים
... אבל אתם לא מבינים מה קרה לי היום שיאוווווווווו .. ח חח אני אמורה להיות הקבצה ג' בחשבוןןן ומרוב שהיה בלאגן שיבצו אותי ב-ב''''
ניצלתי גם אני לא בקבצה לבד בלי החברות שלליי וגםםם אני לא ש3 יחידווותתתתתתתתתתתתת
יאווווווו 5*5*5* בבלי עין הרעע טפו טפו טפו שלא ישימו לב .. חח ועכשיוווו החולצותתתת בצפרררר הם חמממממממותתתתתתתתתת אייפפפפ =[[[ זה כבר אפשר לשרודדדדדדד אבל אסור לבוא אם נעל פתוחה
??????? די אי אפשררר לסבול את זהה
.. והיום ניראה לי היה היום אחד החמים בקיייץץץ שמתם לבב
וזהו היה כרגיללללללללל ראיתי את כולם יש לנו שתי חדשים בכיתה חיחיחי
.. ו...... מחנכת חדשההה .... ררררררררררררררררר ....... לא נורא נשרוד אם התחנפויות .?? חיחיח .. . תודה למי שקרא ומיגיד אוהבת

../images/Emo6.gifאצלנו אפשר לבוא ערומים לבית ספר

טוב נו...מכנס קצר כזה אבל ממש....יש לו אצלי את השם :"מכנס בואו זיינו אותי" מכנס קצר קצר....או ג'ינסים קצרים...שמלות חצאיות מיני....ככה הולכים אצלנו עד שנה שעברה לפחות...עכשיו יש חולצה אחידה..יותר מזה מצדם תבואו יחפים גם.....בפורים בנות באות בחזיה ובתחתונים ולבנים!!בואו נגיד שמי שמסתכל על זה יכול לדעת את סוג הטמפון שהיא משתמשת....בואנההההה זונות יש אצלנו

ראיתי קודם../images/Emo99.gif

אגב....השורה הזאת נראת חלק מדרשה... תודה לשחר שנתנה לי לפתוח בכל יום מחדש אוף חדש,תודה לחבריי התומכים ולמשפחתי. תודה לדודים ולדודות ולסבים והסבתות שהביאוני עד הלום.
אני יכולה להמשיך אבל אני חושבת שמיציתי את המסר פה
אגב...בבקשה
אמרתי לכם ...חופשייי!!זה לא פורום שלי זה פורום שלנו!!!

tamir r

New member
תמיד טוב לדעת שיש מנהלת

שהיא לא מנהלת בית ספר והיא לא מרשעת

../images/Emo99.gifשחר אני מאוהבת בךךך ../images/Emo24.gif

בבאמת שלא ראיתי מנהלתתת כמוךך עוד ...

../images/Emo8.gifאיזה כיף לי

מתה עליךךך...ושמחה שאתם מרוצים...זה מה שחשוב
ודווקא ראיתי מנהלת מדהימה לפני איזה כמה זמן..נו....בקומונה שקוראים לה הקומונה המחודשת לריהאנה...היתי שם....קומונה מגניבה...קראו לה מיקיציקי או משו

למעלה