בגריל

../images/Emo32.gif בגריל

אממ..לא ראיתי שיש אחד בסביבה אז אני רוצה עזרה. לפני חודש ומשהו היה לי יום הולדת ולא ידעתי מה לקנות אז עכשיו החלטתי שאני רוצה לקנות 20K nx cash שזה עולה 100 ש"ח וההורים שלי לא רוצים לקנות לי למרות שהם חייבים לי מתנה:/ יש למישהו רעיון איך לשכנע אותם? תודה מראש:]

sapir aloud555

New member
יאי, Off.

זה יותר Off לדעתי מאשר "On" וול, תמונה שעשיתי היום לאחי כי הוא ביקש. @__@ הדמות שלו, או יותר נכון - איך שהוא רוצה להראות. קוסם אש / רעל. (היד על הראש בגלל Int, נו. TםT) אני לא יודעת איך משתמשים בתוכנות האלו בקושי, אז השתמשתי רק בTool אחד בכל זה ~ מברשת עיפרון. (טיפים, מישהו?) יום אחד אלמד יותר טוב. בנתיים יש את זה ואת הרקע הנורא _לא_ מקורי שלקח לי דקה. הו וול. |זורקת על עצמי אבנים| |סחפירה| אגב, לנושא שלך - מזל"ט D: שאל אותם קודם למה הם לא מסכימים, אם זה בגלל שהם מפחדים שהכסף "יעלם" בדואר, אז תן להם הוכחות שלכמה מהפורום כבר יש Nx בצורה הזאת (ליאת ומאור למשל), וכד' - קודם כל דע למה. ^^;

אומגש זה כזה מדהיםT_T../images/Emo118.gif

אני חושב שזה הציור הכי טוב שלך So far האמת O_O הוא יצא T_T_T.. אהבתי את הInt וגם! יש לי טיפ! פוטושופ T_T

sapir aloud555

New member
יאי, לין. D;

אבלאבל פוטושופ תוקע לי את המחשב ויש בו מיליוני אופציות, אם בOC אני יודעת להשתמש רק בכלי אחד, איך אצליח ללמוד פוטושופ עם כל הדברים שיש שם? |נופלת| למד אותי פוטושופ ואז נדבר. זה כבר נדחה כמה.. שנים טובות. XD והציור הזה הוא לא הציור הכי טוב שלי (לדעתי), אבל זה היה השימוש הכי ארוך שלי בתוכנה עד עכשיו, כי ממילא כל ציור שלי לוקח בערך 5 דקות. לול. שמחה שאהבת.

יש לך אותי ניג../images/Emo118.gif

אממ, אוכל בשמחה להסביר לך שלב שלב D: אין לי בעיה עם זה. את יודעת אנגלית מצוין ולא יהיו בעיות ^^ אממ, איזה ציור לדעתך הכי טוב? P: אני ממש אוהב את זה.

sapir aloud555

New member
מידע מסווג.

סתם, יש לי כ"כ הרבה שאני לא יודעת. את רובם אני שונאת אחרי 10 דקות שציירתי אותם, אז.. כן. כרגע הציור שהכי אהבתי זה משהו שקשור לIS (נחש מה) שעשיתי בעיפרון. ם: ואשמח אם תסביר, אני אבודה כאן. ;_;

ווינגז

New member
../images/Emo99.gif

זה ממש ממש מקסים, התלהבתי בעיקר מההצללה בחולצה וב... טוב, רגע, התלהבתי מהכל, אי אפשר להפריד. ביחד לעובדה (וגם לא, זה באמת מדהים) שהשתמשת בכלים כ"כ "מוגבלים" בתוכנה, יצא לך ממש מקסים. אני מסכימה עם קיפ - הפוטושופ יתן לך הרבה מאוד כלים שיעזרו לך (יאי, layers
). הרקע ממש רחוק ממשעמם, אני ממש אוהבת גם אותו ואת ה-Pattern שלו, איך עשית אותו? הדבר היחיד שקצת הפריע לי (אם יורשה לי בכלל
) הוא הדמויות המודבקות ברקע. הציור ממש מחזיק את עצמו
, גם בלי הנוכחות של הדמויות ברקע.

sapir aloud555

New member
את רצינית?

תודה, שמחה לשמוע! וגם את מבינה בזה אז עוד יותר~ יאיי. D: אני לא יודעת אם לחפור לך כרגע. וול, ננסה לקצר: הכלים בתוכנה עצמה לא ממש מוגבלים, אבל הם מעטים משל פוטושופ - הדבר היחיד שאני יודעת לעשות זה להשתמש במברשות (רק חלקן, כרגע). אפקט גזירה, מקל קסם, כל מיני משחקי אור שיש בפילטרים וכד' - לא יודעת איך לעשות. ז"א, אני יכולה לעשות אותם אבל אז הם נתקעים לי על המסך ואני לא יודעת איך מסירים. אז אני לא משתמשת בזה.
הקטע ברקע זה גם סוג של מברשת עיפרון, ז"א, אותו כלי שיש על כל הציור, אבל רק עם Pen Nib שונה. והדמויות - רעיון של אחי. התמונה המקורית בגודל של וולפייפר, אז הוא רצה שגם יראו את הדמות עצמה, או משהו. אז הוספתי. תודה רבה על התגובה ^__^ ויורשה לך, אני מצאתי יותר חסרונות ממה שאת מצאת, האמת. |סחפירהx2|

ווינגז

New member
אני לא כ"כ מבינה בזה ../images/Emo12.gif

אני מתעסקת בפוטושופ ופיינטשופ מהצד של הצילום בכלל. אין לי בעיה להסביר לך, אבל בניגוד לקיפ - אני אעשה את זה דרך המחשב (והוא גם מבין יותר ממני, אז...) אגב, יש סיבה לזה שיש קווי מתאר רק על חלק מהציור? (היד שעל הראש והפרצוף-צוואר) שני הסגנונות מקסימים לדעתי, אבל אני חושבת שלציור הספציפי הזה מתאים להיות בלי קווי מתאר את רואה את החסרונות כי זה הציור שלך, תאמיני לי שדברים שרואים משם לא רואים מכאן, וזה גם בגלל שפרפקציוניזם זה קשה.
ממש אהבתי, כבר אמרתי?

sapir aloud555

New member
תודה שוב D:

אשמח אם גם את תעזרי לי, למרות שבנתיים המחשב שלי קצת איטי לשרוד את פוטושופ עליו. בקשר לקווי מתאר, ניסתי להסיר את הכל, אבל אז זה העיף את האף והשאר והתעצלתי שוב. אז השארתי ככה. ואת - מסנג'ר.

xBovvM4steRx

New member
תראי אני במקומך לא הייתי קונה קאש ברמה 20...

אני הייתי מחכה לרמה 40 +- ואז קונה קאש כי אין כל כך מה לעשות עם קאש ברמה 20 חוץ מבגדים שהם ישארו לך עד רמה 50+- (3 חודשים) עדיף לקנות ברמה 40 כי שם כבר יש משימיות שאת מרוויחה מהם דברים שבחנות (שאם את רוצה תקני בקאש) מוכרים אותם בהרבה יותר מאשר לאנשים. גם ברמה 40+- את דיי תדעי אם את באמת הולכת להישאר עם המשחק הזה או לא... אבל אם את רוצה בכל זאת תגידי לאחד מהם לבוא ליד המחשב לכי לfree market צ'אנל 1 ותראי להם כמה אנשים יש עם קאש וככה אולי הם יראו שזה בטוח ולא סתם..

קודם כל אני בן

ורציתי לקנות קאש ברמה 30 ואיזה דברים אני מרוויח מהחנות?

xBovvM4steRx

New member
מגילות אתה יכול למכור בחנות בהרבה יותר מאשר

לאנשים לדוגמה shoes jump 60% בחנות אתה יכול למכור ב2.4 מיל מחנות לאנשים אם יש לך מזל ב מיליון וחצי וגם זה יהיה לך קשה. ויש עוד כמה שיש הפרש של מיליון ויותר במחיר. והמשימות לרמה 40+- מביאות לך את המגילות האלה...

אבל אני רוצה לקנות בגדים

אני לא רוצה לקנות את המגילות של הexp הכפול זה רק ל-10 ימים

xBovvM4steRx

New member
לא התכוונתי למגילות של הexp אלא למגילות של

המשחק. 10% 30% 60% 70% לאלה התכוונתי

למעלה