בגריל ;]

DushCoffee

New member
חמישי ב'דוש' - ערב סרט ../images/Emo83.gif

'דוש' - מקום לבנות ובני נוער חברות יקרות, חברים יקרים, ביום חמישי הקרוב (16/08) ב'דוש', נצפה יחד בסרט - "סיפורו של מת'יו שפרד" הסרט מגולל את סיפור חייו ומותו של מת'יו שפרד, צעיר בן 21, שנרצח בארה"ב בשנת 1998 בשל היותו הומוסקסואל, ואת תהליך המשפט הטעון שניהלו הוריו של מת'יו מול הרוצחים של בנם. עוד על מת'יו שפרד ניתן לקרוא במאמרי הקהילה של "גאווה-צעירים" (בלחיצה) סרט עצוב ומרתק, מרגש ונוגע ללב הלהט"בי.
אתן מוזמנות! אתם מוזמנים! הפופקורן עלינו. וגם הממחטות...
מתי? יום חמישי הקרוב, החל מ-19:30 ועד האוטובוס האחרון (הסרט יחל בשעה 20:15) איפה? בבית "הפורום החיפאי", רח' הלל 47 הכניסה חופשית אנחנו גם כאן - [email protected]

The L Word Fan

New member
../images/Emo41.gifקומונה חדשה לסדרה The L Word[ישנן בנות]../images/Emo70.gif

אני מזמינה אתכן, ואותכם, כמובן ;} , לקחת חלק בקומונה חדשה שעוד רק פתחתי לסידרה ישנן בנות. יהיו שם עדכונים, מענה על שאלות, תמונות, דיונים שבהם תוכלו להשתתף, ועוד ועוד...:] אז יאלה, בואו לדבר על אחת הסדרות הכי גאות ומעולות שיש
קישור: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=28141 בגלל שהקומונה חדשה היא עוד לא כ"כ פעילה, אז תביאו עוד אנשים שאוהבים את הסידרה, ותהיו פעילים :]

אווווווווווו 34?^Y&?#$?

אני באההההההההההההההההההההההההההה, מאוהבבבבבבבבבבבבבבבת!!!!!!!!!1111111

אני צריכה עזרההההההה!!! :)

לחברה ממש טובה שלי, כמו אחותי הגדולה, יש יומהולדת 22. וחשבתי להביא לה זיפו ולחרוט משהו. ואני לא יודעת מה לחרוט. אמרו לי משהו שיש כזה בנינו, אז לא. אני לא זוכרת דברים כאלה חח אני צריכה משפט משיר.. משפט עם משמעות.. משהו בסגנון..

למעלה