בגריל!

אני ממש שמחה. ../images/Emo99.gif

חחחח כולי מתרגשת. הכל מסתדר! הטראגוס (המלך בבר) המדהים הקטנטן שלי מחלים ממש טוב. אני מאוהבת בו. חחחח וחוץ מזה הכל מסתדר לי בהופעות כמו שאני רוצה, יש לי כרטיסים לאביב בנמל תל אביב, לאביב באמפי וואהל ולשייגעצ בנמל, ואני אולי הולכת לניצנים, ולחוצות היוצר בירושלים בטוח לכמה אומנים. חחח והדברים האלה עושים לי מצברוח כזה טוב. ומחר אני הולכת לשרק עם מירבי ועוד ילד. חחחח טוב סליחה שסתם פתחתי שרשור כדי לספר אבל אבל הייתי חייבת לשתף. :( בטח עוד דקה ישתנה לי המצברוח אבל בנתיים אני ממש שמחה, אני מקווה שהוא ישאר יותר זמן מכמו תמיד. להלהלהלה. להלהלה. ללהלהלהלה. D:

shaharrr53

New member
אני לא יודע מי מופיע.

את יכולה להגיד לי מי מופיע וכמה עולה כניסה?

../images/Emo203.gifחח ראיתי את ההודעה ישר ששלחת אותה

בדיוק נכנסתי להלה. אוקי, כרטיס עולה 30 או 40 שקל לכניסה, זה לכל המתחם עם האומנות וכל זה ואז יש את המופעים, כל יום מופע אחר. אני הולכת לאביב (14.8) ולכנסיית השכל (12.8), אני לא זוכרת מי עוד יש אבל הם כנראה לא מרשימים במיוחד חח. אה ויש את פרטי סחרוף נראה לי... ממ זה מה שאני יודעת. :)

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifיואווווווו יש לך טראגוס?

אני רוצה ככ הרבה זמןן, איפה עשית? כמה עלה?

../images/Emo203.gifכןכןכן.

חחחח הוא עגיל מדהים!! הכי יפה שיש לי. עשיתי בסטודיו ברחוב הלל בירושלים, בזארט טאטו משהו כזה. עלה 120. :)

shaharrr53

New member
אני מכיר את החנות הזאת!@

רציתי להכנס לבדוק אם יש שם קעקוע של רד הוט,אבל התביישתי כי אני קטן מדי

היה לי היום מבחן במתמטיקה וקיבלתי

100
טוב נו הוא היה קל .. וכן אני עדיין לומדת <מתמטיקה> .. תגבורים עד ה 16.7 לצערי ..

למעלה