את אשכרה בומרהנג
7 7קיקי פיקי7 New member 3/7/07 #16 וואו! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! (בקול גבוה)
ז זאתי בפיגמה New member 3/7/07 #22 וואי זה באמת מסקרן... אני אצפה בהזדמנות../images/Emo13.gif אולי אני אפילו אתאהב בסידרה, אלך לכל ההופעות שלהם ואצטרף לפורום הזה =]
וואי זה באמת מסקרן... אני אצפה בהזדמנות../images/Emo13.gif אולי אני אפילו אתאהב בסידרה, אלך לכל ההופעות שלהם ואצטרף לפורום הזה =]
ב בלינדה belinda New member 3/7/07 #24 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif היינו בטוחים שזאת סידרה גרועה
נ נעה 124 New member 3/7/07 #26 באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני אנסה לצפות בקרוב.. איך אמרת שקוראים לזה? הפיג'מות? לא שמעתי על זה בחיים..
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif אני אנסה לצפות בקרוב.. איך אמרת שקוראים לזה? הפיג'מות? לא שמעתי על זה בחיים..
D DuLcE NeTa New member 3/7/07 #29 פשש, נשמע מעניין! זו אחת ההודעות המצחיקות שקראתי. אני וחברה שלי ישבנו ונקרענו. אני חושבת שצריך לשים את ההודעה הזו בטאגליינס. וכל פעם שמישהו מהפורום יהיה עצוב הוא יוכל לקרוא את ההודעה הזו ולצחוק.
פשש, נשמע מעניין! זו אחת ההודעות המצחיקות שקראתי. אני וחברה שלי ישבנו ונקרענו. אני חושבת שצריך לשים את ההודעה הזו בטאגליינס. וכל פעם שמישהו מהפורום יהיה עצוב הוא יוכל לקרוא את ההודעה הזו ולצחוק.