כל הכבודדדד| כל הכבודדדדד
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 25/4/04 #77 ../images/Emo23.gifשרי מזל טוב../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif המון ה-צ-ל-ח-ה
ר רעותי המתוקה New member 25/4/04 #79 יששששששששששש../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif התקבלתתתתתתתתתת אחותייייייי תהני תהני תהני תהני תהני תהני ואני מאוד שמחה בשבילךךךךך חחחחחחחחחח ב-ה-צ-ל-ח-ה אוהבת אותך המון המון רעות
יששששששששששש../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif התקבלתתתתתתתתתת אחותייייייי תהני תהני תהני תהני תהני תהני ואני מאוד שמחה בשבילךךךךך חחחחחחחחחח ב-ה-צ-ל-ח-ה אוהבת אותך המון המון רעות
B BeNjA BuBa New member 25/4/04 #80 ../images/Emo42.gifט-נ-ק-י-ו../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אנייייייי כל כךךך מאושררתתתתתתת תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה לכולכם.. תווודההההה רבההה ל-כ-ו-ל-כ-ם יניב.. אתה לא מכיר ת'משפט "חתימות אחר כך " חחחחח סתם סתם..
../images/Emo42.gifט-נ-ק-י-ו../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אנייייייי כל כךךך מאושררתתתתתתת תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה לכולכם.. תווודההההה רבההה ל-כ-ו-ל-כ-ם יניב.. אתה לא מכיר ת'משפט "חתימות אחר כך " חחחחח סתם סתם..
K k a b o o k New member 25/4/04 #82 שרי מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif "אחר כך", אחר כך זה מאוחר מדי "אחר כך" את תהיי שחקנית מפורסמת אבל אל תשכחי ת'מעריץ שלך..
שרי מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif "אחר כך", אחר כך זה מאוחר מדי "אחר כך" את תהיי שחקנית מפורסמת אבל אל תשכחי ת'מעריץ שלך..
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 25/4/04 #83 ../images/Emo6.gifשרי אל תשכחי איפה גדלת ../images/Emo6.gif
D dont be heavy New member 25/4/04 #84 כשתהיי מפורסמת.... נוכל להשוויץ ולהגיד שאנחנו היינו מדברות עם שרי בפורום שלנו.... חחח
° °•°ילדה שו22ה°•° New member 25/4/04 #85 שרו'שששששש מזל טוב../images/Emo6.gif שרושששששששששששששש מאמו'שששששש איזה כיףףףף ב-ה-צ-ל-ח-ה וואי אני מאחלת לך את כל הטובבבבבבבבבב שבעולםםםםם אני מאושרת בשבילך
שרו'שששששש מזל טוב../images/Emo6.gif שרושששששששששששששש מאמו'שששששש איזה כיףףףף ב-ה-צ-ל-ח-ה וואי אני מאחלת לך את כל הטובבבבבבבבבב שבעולםםםםם אני מאושרת בשבילך
C Ch00kAr GirL New member 25/4/04 #87 מזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif
B BeNjA BuBa New member 25/4/04 #88 ../images/Emo41.gifטנקססס חבר'ההה../images/Emo41.gif וכשאני אהיה ב-הוליווד אני לא אשכח להזכיר מאיפה באתי דונט וורי..
../images/Emo41.gifטנקססס חבר'ההה../images/Emo41.gif וכשאני אהיה ב-הוליווד אני לא אשכח להזכיר מאיפה באתי דונט וורי..
ח חיית בר היחידה New member 26/4/04 #92 ../images/Emo9.gif לא דואגים אבל את כן עוד מעט את תיכנסי לחיי הזוהר את צריכה מיש'ו שינהל לך את לוח האירועים....אני הייתי ממליצה על אמממ.... אממממ..... אה כן מה שמה ..........נכון נכון כן זאת היא.... איילת
../images/Emo9.gif לא דואגים אבל את כן עוד מעט את תיכנסי לחיי הזוהר את צריכה מיש'ו שינהל לך את לוח האירועים....אני הייתי ממליצה על אמממ.... אממממ..... אה כן מה שמה ..........נכון נכון כן זאת היא.... איילת
ע עד הסוף הטוב New member 26/4/04 #99 ../images/Emo85.gif../images/Emo104.gifמזלללל טובבב../images/Emo104.gif והמונמון בהצלחהההה
Y y a h a v 21 New member 26/4/04 #93 משעמם לי!!!!!!!!!! הלוואי ואחד הכוכבים יכנס עכשיו לפורום!!!!! יהודה לוי אהבת חיי!!