בגריל

noam270

New member
אז... איך עבר החג?../images/Emo9.gif

אצלנו היה (באופן מפתיע) אוכל ממש טעים, והיה מצחיק
ישבתי ליד בת דודה שלי (שהיא כמונו, בכיתה י') וצחקנו ודיברנו, ובכללי היה ממש נחמד
אני עדיין לא מפנימה את העובדה שלא לומדים ביום ראשון. כבר הספקתי לשכוח איך מרגישים כשיש חופשXD

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifגם כן חופש../images/Emo6.gif

ודווקא על היום היחיד בשבוע שיש סוציולוגיה

larisa125

New member
אצלי...../images/Emo54.gif

היה סביר-.
חפירה... אמא שלי הזמינה אורחים: דוד שלי(אח של אמא), אשתו, הבן שלהם (בן דוד שלי), חברה של בן דוד שלי וסבתא שלי. ישבנו בצד אחד של השולחן : אני, אחותי, בן דוד שלי וחברה שלו. ולאחי הקטן פתאום התחשק לשבת ליד חברה של בן דוד שלי, שבמקרה ישבתי אני לידה. אז כל האחרוה הוא ישב מתחת לשולחן וצרחחחחחחחחחחח שאני אעבור מקום ואחרי חמש פעמים שקמתי ועברתי מקום והתחלפתי עם כל מי שאפשר במקומות, אמא שלי צעקה על אח שלי שיפסיק והוא עשה "פיקניק" על הרצפה, שם לו שם צלחת וכוס ואכל שם
ואז בן דוד שלי וחברה שלו הלכו, ונשארו רק המבוגרים אז אני הלכתי לחדר שלי לקרוא. ואז החליטו להציק לי. "לריסה, מה את קוראת" אני: " ספר..." **צוחקים בגלל ששתו יותר מדיי יין** "איך הציונים?" "בסדר" " איך את בחשבון?" " טוב" (מי אומר בימינו חשבון? ) "מה היה הממוצע שלך שנה שעברה?" "99...." והם התחילו להתפעל ולדבר כך שלי נשאר רק לשבת כמו מטומטמת ולהסמיק כמו מטומטמת... אבל לפחות קיבלתי דובי קטן וחמוד וערמות של שוקולד
חג שמח לכולם!

asaf105

New member
ארוחה קטנה ונחמדה

חגגנו כמו כל שנה, אצל ההורים של אמא שלי, אמא שלה היא, איך אפשר להגיד, בין הטבחיות הכי טובות בעולם! היא כל אוכל מכינה בצורה חלומית וטעימה
אבל בני דודים שלי מצד אמא שלי לא באו, כבר הפסיקו לבוא כנראה, שתי הבנות דודות שלי שם כבר התחתנו ולצערנו הפסיקו כבר לחגוג איתנו אפילו את ליל הסדר בפסח

supercoconut

New member
יש רק דרך אחת לתאר את זה../images/Emo7.gif

"תשתי יין?" "אה..." קול פנימי 'אלכוהול חינם שותים עכשיו שואלים שאלות אח"כ' "כע אבל קצת" ~ממלאים לי כוס מלאה~ "חדדל!!!!1אמרתי קצת1!!
" זה בערך מסכם את הכול אני מאמינה

noam270

New member
מי בא לת"א בסוכות??../images/Emo3.gif

אני נוסעת בסוכות לת"א, מישהו רוצה לבוא ונעשה מיני מפגש?

Tom Sawyer10

New member
כנראה שבעד...

אבל באיזה תאריך? אולי כדאי להעביר את הכל במסרים?

noam270

New member
אממ.. קודם נראה מי רוצה לבוא..../images/Emo13.gif

ואחר כך נקבע תאריך ומקום

HandsStainedRed

New member
אופיר ונועם מעדכנות מהשטח /tapuzforum/images/Emo152.gif

שיעור אחרון, ביולוגיה. היא מכתיבה ולי חם אחרי שיעור ספורט+טיול ברחבי הארץ. עוד 20 דקות הביתה D: נועם מוסרת ``ד``ש ותיזהרי שהמורה לא תתפוס אותך.`` אל תעשו בלאגן ותתנהגו יפה `-`

noam270

New member
את ה"אל תעשו בלאגן" את אמרת!../images/Emo6.gif

אני רק קיוויתי שהיא לא תתפוס אותך

למעלה