בגריל

noam270

New member
../images/Emo32.gifבגריל../images/Emo3.gif

בבקשה, את כל הדברים שלא קשורים לשרשורים הקיימים/לא מצדיקים פתיחת שרשור חדש, לפה
תחפרו חופשי

noam270

New member
מגרשים אותי מהחדר שלי../images/Emo6.gif

סתם, טוב, בערך סתם. דוד שלי מגיע לישון אצלנו היום, אז הוא ישן בחדר שלי, מה שאומר שאני צריכה לישון על הספה/למצוא חברה לישון אצלה
איך עבר היום?

supercoconut

New member
גם כן בסה"כ יום אחד../images/Emo10.gif

אותי מגרשים לחודש שלם בגלל אחותי. ובנה.ובעלה. איך כולם נכנסים לבלגן הזה שם הוא מעבר להבנתי.
אה וכע אני חדשה פה וכל השיט הרגיל.תעו...תהנו מנוכחותי D;

asaf105

New member
אם הכינוי שלה זה noam270

אז לא נראה לי שצריך להתקשות בלמצוא את השם שלה

noam270

New member
../images/Emo6.gif היא לא התכוונה אלייXD

אותי היא מכירה
היא התכוונה ל-supercoconut
אבל אתה צודק בכל מקרה

JeykinsN

New member
שיעורי חינוך

אוקייי סורי אם אני שוב פותחת נושא דומה שכבר העלתי אבל אני חייבת כי זה מוציא אותי מדעתי נתחיל מזה שהביתספר שמאלני ברמות היסטריות, שזה די בסדר כי זה גם אומר שהאנשים סהכ בסדר וזה. אבל כל שיעור חינוך או מדח הופך ל..או
לא יודעת מה! שיעורי מדח הפכו כבר לשיעורי שליט ועכשיו שיעור סוציו הופך לשליט ושיעור חינוך הפך לאסף רמון.
חשוב לציין שאת ה11.9 אף אחד לא טרח להזכיר (כן הנושא הזה די נוגע לי ולא לא בגלל קרבה ממשית..) וחוץ מזה שהם לא אנשים כ"כ חשובים שהם ראויים להכנס למערכת החינוך וגם האירועים שנוגעים אליהם לא עד-כדי-כך (חשובים כמובן, אבל לא עד כדי שעות שבועיות קבועות על גבי שעות שאמורות להיות למידה אמיתית- למשל חינוך אצלנו זה עם מורה ללשון ולכן אנחנו מקבלים יותר שעות "חינוך"-במרכאותכפולותומכופלות-במקום לשון) . נראה לי ממש לא בסדר וגם קצת מתסיס
רק אותי כמובן.. דרךאגב איך זה אצלכם? מדברים איתכם על איזשהו מהנ"ל/דיברו
*תומרלאלהתעצבן
*

noam270

New member
אצלנו מזכירים רק את גלעד שליט...

וזה לגמרי בסדר. האמת, היום בא אלינו מי שמפעיל את כל המאבק של הנוער בנושא... הוא דיבר איתנו, ואני חייבת להודות שהוא הצליח לשנות לי את הפרספקטיבה לגמרי.. בבית הספר שלי טוענים שהם מחנכים לערכים וכל זה, אבל הם לא דיברו על אסף רמון בכלל, ולא על פיגועי ה-11 בספטמבר. (לפחות לא בכיתה שלי).. אם כבר נכנסים לנושא הזה, אז יש לי בעיה מאוד גדולה עם כל הסיפור של משפחת רמון. זה פשוט עצוב שדבר כל כך נורא צריך לקרות כדי שאנשים יזכרו את האסון שקרה להם. הרי עכשיו, פתאום כולם כל כך זוכרים ויודעים ומדברים, אבל אפילו את היום של ההתרסקות אף אחד לא זוכר.. אני לא מדברת על המשפחה הזו מבחינת אנשים פרטיים, אני מדברת על זה שהם הפכו לסוג של סמל בפני הרבה אנשים. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני באופן אישי זוכרת את אילן ואסף רמון ז"ל בתור אנשים שהלכו אחרי החלומות והשאיפות שלהם עד הסוף, ובסופו של דבר גם שילמו על זה בחייהם.

JeykinsN

New member
פאאק אני לא מאמינה כתבתי הודעה שלמה

והיא נמחקה
באסה. אני אכתוב שוב.. בכל מקרה את צודקת לגבי השאיפות, ובזה אני ממש מסכימה, זה באמת ערך חשוב ללכת אחרי השאיפות וגם אילן וגם הבן שלו בהחלט יזכרו כך. אבל. אבל זו טרגדיה של המשפחה (לא בציניות) ולא טרגדיה לאומית-כמו שעושים ממנה. מה שקרה במשפחה שלהם באמת מאוד עצוב (אני מקווה שזה לא נראה ציני, זה לא אמור להיות
) ויצא צירוף מקרים נורא. אבל לדעתי ממש לא סיבה לדבר עליו כ'נושא' בשיעורים. נכון אפשר ואולי צריך להזכיר את זה לדבר קצת, אבל להודיע לנו לפני ולהקדיש לזה שיעור שלם ובנוסף כל פעם שמושיבים אותנו כשכבה וכו' ולהזכיר את זה כל הזמן, זה פשוט מוגזם. אולי אני גם חושבת ככה בגלל שכל מה שהזכרתי קרב באותו שבוע וזה מה שהפך את זה ליותר מידי בשבילי. כל אחד בנפרד היה אולי נסבל ופחות מעצבן אבל כל הקטעים האלה שעשו לנו כמו שכבר אמרתי, מוגזם..

noam270

New member
כן, יש בזה משהו..

בעיקר שזה בא על חשבון שעות לימוד שאנחנו צריכים..
אני חושבת שצריך לעשות שיעור מיוחד במערכת לאקטואליה ולדיונים, לא כמו שיעור חינוך, אלא שיעור מיוחד שמוקדש רק לאירועי השבוע.

Tom Sawyer10

New member
מוות אחד זה טרגדיה, מיליון מיתות זה סטטיסטיקה

כדאי לך לתפוס מורים ולהסביר להם שעם כל הכבוד לגלעד שליט נותנים להם 75 ש"ח לשעה כדיי ללמד את התלמידים לפי תוכנית הלימוד של משרד החינוך, ורק עם אתם מקדימים את התכנית יש אופציה לשיעור אקטואלי על נושאי היומיום... ואת יודעת מה דעתי על גלעד שליט

JeykinsN

New member
חחח כן אה P: אני לא חושבת שהם יאהבו את זה

שאני מזכירה להם כזה דבר "תקשיבו אתם צריכים ללמד אותנו ממש, להמ יש לנו בגרות סופשנה...?
" לא נשמע לי כמו משהו שאני אגיד אבל אתה צודק שהם צריכים לדעת את זה. נוו, מורים. כנראה שאי אפשר לצפות מהם להרבה
לפחות לא בבית הספר שלנו... וכמובן שאני יודעת
זה בלתי ניתן לפספוס

JeykinsN

New member
אה ולא קשור, מה דעתכם לעשות מרכאות

לטיול גיבוש? למי שיהיה לו פה או כבר היה במקום לכתוב טיול גיבוש אפשר טיו"ג או טיו"גש
זה מפגר תתעלמו ממני

noam270

New member
לחדשים יותר, ולחדשים פחות! ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון יש כל מיני הודעות שלא במקומן, זה בסדר אם אתם חדשים/לא יודעים, אבל למען הסדר הטוב וכדי שלכולנו יהיה כיף ונעים, תשרשרו את ההודעות שלכם למקומות הנכונים... אני מצרפת את התמונה המפורסמת של אומנות השרשור
אם יש בעיה כלשהי או אם משהו לא בסדר, אני פה, אז דברו איתי!
אפרופו קשר, יש אפשרות שאם כולם ישלחו אליי (או לכל מישהו אחר שיהיה מוכן לקחת על זה אחריות) את הפרטים שלהם נוכל להכין דף קשר שישלח לכל אחד מכם באימייל וככה נוכל ליצור קשר אחד עם השני גם מחוץ למסגרת הפורום. אם יש מישהו שרוצה לארגן את הדף קשר אז הוא מוזמן לכתוב לי ואז כבר נפתח הודעה מסודרת לעניין שבה נכתוב למי שולחים ומה. (בפרטים הכוונה למייל, מסנג'ר/ICQ, אזור מגורים וכל אלה...)

למעלה