קצת תרבות ביקורת על הסרט דוגוויל, היזהרו טריילר!
א אביב נטר New member 12/1/04 #19 ../images/Emo58.gifקצת תרבות ביקורת על הסרט דוגוויל, היזהרו טריילר!
U udidu New member 13/1/04 #25 פתגם הודי: איצ'יקידנה איצ'יקידנה דנה וופרדנה של מדינות השפה השלישית, אודי
ת תומר המגניב New member 13/1/04 #28 אני כזה מסכן =\ תרחמו עלייייי אממ ואני גם לא יכול לבלוע זה כואב. קשה. קשה.
ש שפנפן New member 14/1/04 #30 אתה לא יכול לבלוע? אתה אף פעם לא בולע בכל מקרה ( תרגיש טוב חמוד , סליחה שאני מדרדר את הפורום
ש שפנפן New member 15/1/04 #35 בעעע ../images/Emo4.gif מה עם התמונות שאודי צילם מהפסטידם בחיפה??ה היו תמונות ממש יפות .. אני אעלה אותם , כשאני אניח עליהם את ידי P:
בעעע ../images/Emo4.gif מה עם התמונות שאודי צילם מהפסטידם בחיפה??ה היו תמונות ממש יפות .. אני אעלה אותם , כשאני אניח עליהם את ידי P:
ח חן המתוווקה New member 16/1/04 #36 חחחחחח נראה לי ששלחתי לך את זה ובכלל לא שמתי ששמת את זה פה.. לילה טוב ילדים... (אבא אני רוצה לשנות את השם שלי לקובי)
חחחחחח נראה לי ששלחתי לך את זה ובכלל לא שמתי ששמת את זה פה.. לילה טוב ילדים... (אבא אני רוצה לשנות את השם שלי לקובי)