בגרויות, חברי פורום ומה שביניהם

yaakii

New member
מגניב! באיזו שכונה אתן הייתן?

אני אסרב בנימוס להזמנה
אני לא הטיפוס ללמוד תנ"ך בקבוצת אנשים מאורגנת.

אני

אני זוהרה בת 16 וחצי איך היה הסטוריה רבתי רבע שעה לפני הבגרות עם המורה אז לא עשיתי אותה אבל כולם אמרו שהיה מזעזע

benaymr

New member
זהו זה

ממחר אני מפסיק להיות שביעסט,בשעה טובה ומוצלחת.

yaakii

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif איזו אסיטואציה מצחיקה..

לריב עם מורה..ועוד רגע לפני בגרות. טוב אני מניח שאותך זה לא ממש הצחיק/tapuzforum/images/emo3.gif

זה היה מבאס

כי אני מרגישה מפגרת שלמדתי לבגרות ובסוף לא עשיתי אותה מחר מתכונות בלשוןן ואני סתומה להתפלל עלי בזמן שכול בנ"ע בארץ יהיו בלונה פארק אני יעשה את המתכונת חניכות שלי אין עליכם סתדרו עם המחליף

yaakii

New member
../images/Emo201.gif

תוכלי לגשת שנה הבאה.. אני חושב שעזרא צריכים ללמוד וללכת ללונה-פארק גם

המדריך שהחליף אותי בלונה פארק

אומר את זה בלי הפסקה והוא פורש עכשו מההדרכה הוא אמר שהלונה פאארק זה היה הקש ששבר את גב הגמל צחקתי שהוא משווה את עצמו לגמל כי זה תואם

benaymr

New member
זה כלל ששווה ללמוד

במערכת החינוך שלנו שמושתת על ציונים והשגתם,לא ניתן לזלזל ב50% שמקבלים בצורה הקשה,כלומר ציון המגן השנתי,ולכן לריב עם מורה ולספק לו חומר להוריד לך בהגשה או לא לחבב אותך דבר שמאוד מאוד מוריד,תאמינו לי שרוב המורים הם אוביקטיבים בצורה קשה להחריד,ולכן זו טעות ממש ממש טיפשית לריב עם מורים,צריך להתחבב עליהם, לא להפריע להם ובכללי לגרום להם לחשוב שאתה לא מזלזל בהם בתור בני אדם ומעריך את המקצוע,

צודק

אבל זה מורה שאני מסכימה לעצמי לעשות אצלו שטויות כי הוא היה חולה על אחותי הגדולה וגם שגמרה כבר והתחנה הוא שם לי עשר בתעודה בלי הבגרות ובלי שיהיה מגיע לי

למעלה