בבקשה לכולםם!

moma 16

New member
../images/Emo32.gif בבקשה לכולםם!

בבקשה תכנסו לפורום משוב, להודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=80150747 זה בקשר להחזרת מנוע החיפוש הישן. ברור שההודעה הזאת לא תעזור בכלום אבל לפחות אנחנו הגולשים נוכל לראות כמה אנשים תומכים בהחלטה להחזיר את מנוע החיפוש הישן... כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס ולשלוח הודעה עם האייקון
... ====תפיצו את ההודעה הזאת בכמה שיותר פורומים====

נצל"ש

מישהו יכול בבקשה לומר לי באזרחות. במתן האזרחות. מה ההבדל בין אפשרות קבלת אזרחות ב' לבין אפשרות קבלת אזרחות ד'? בין ישיבה בארץ לבין ישיבה ולידה בארץ.

אהמ...|בקול של מורה|

מכוח הישיבה בארץ משמעו-זה דין קרקע משמע:תושבים קבועים לא יהודים החיים דרך קבע בישראל ובתנאי שהיו רשומים במנהל האוכלוסין ב1952. ב1980 נעשה תיקון וקיבל אזרחות גם מי שלא היה רשום ב52 אבל כן רשום ב80 מכוח הלידה והישיבה משמעו לא יהודים שנולדו בארץ לאחר קום המדינה ולא הייתה להם אזרחות אחרת והם תושבי א"י במשל 5 שנים רצופו לפני יום הגשת בקשה (לאזרחות) רשאים להגיש בקשה ובתנאי שהגישו אותה בתקופה שבין יום הולדת 18-21. מובן?

s h u g i t

New member
יא! ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

אהבתי שהוא (זה זכר
) מחקה מצלמה
ואזעקה

Y M C A

New member
../images/Emo10.gif

אני כבר לא אהיה פקחית טיסה. היום התקשרו אלי ואמרו לי שאין מיונים לזה. עכשיו זה רק כל"צ. הו אימת הפקעצות

onix 88

New member
ואין למשהו אחר באשכול מבצעים

ופיקוח? =/ אולי תנסי לבקש מיונים לתפקידים מאשכול אחר שמצאו חן בעייניך? וגם אם לא, צריך לזכור שכל"צ זה לא כ"כ נורא לבנות, אפשר להגיע מזה לאחלה תפקידים. בהצלחה!

Y M C A

New member
אין תפקידים אחרים שאני ממש רוצה

ברמה של לבקש אותם. אני מקווה שיהיה תפקיד נורמלי. סתם חבל לי:/ תודה!

a 90s Noah

New member
../images/Emo24.gif

אני יודע כמה רצית להגיע לתפקיד הזה, ועכשיו זה בטח נראה מבאס, ואבל אל תשכחי שזאת תקופה זמנית, וכמו שאמיר אמר, כל"צ זה לא סוף העולם, את יכולה להגיע משם לתפקידים מעולים, רק צריך להציק ולבקש
אני אדבר איתך יותר מאוחר עכשיו אני נוסע, אז בנתיים קבלי

למעלה