בבילון 5

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

dixie chick

New member
וכרגיל אני קרן האופטימיות

גם אני שמעתי על זה בדיוק היום... אבל זה באמת לא נורא!!! מתוך כל הסרטים יש רק 1 וחצי ששווים צפייה (in the beggining וthirdspace שהוא זה שקיבל את החצי) כל השאר לא שווים את זמן הצפייה המבוזבז אפשר לעשות בו דברים הרבה יותר טובים. דבר שני תהיי בטוחה שמתישהוא פשוט ישדרו את זה שוב, איפשהוא, מתישהוא, אל תדאגי, זה עוד ימוחזר... ולסיום אפשר להוריד הכל למחשב ולהנות מזה לנצח, ואם זה עדיין לא מספיק, הוידאו שלי עדיין עובד

aerynsun

New member
תודה מותק על הצעת הוידאו

אני ראיתי שני סרטים וממש אהבתי אבל אני לא זוכרת איזה ומה היה בתוכן שלהם
רעיון הדודה מחו"ל מוצא חן בעיני...

aerynsun

New member
דרך אגב החלפתי שם

למטרה אחרת. אבל שישאר כבר השם הזה. אני VARTY

sprqy

New member
ללללללללאאאאאא!!

התרגלנו לוארטי! מי זאת ארינסון בכלל????!!!! שמתי לב ששינית גם את הגיל שלך ושמת את האמיתי - 81 - חבל, צעירה מדי בשבילי..

aerynsun

New member
ארין סון. אתה מכיר אותה ספארקי

היא כל הזמן תופסת לך באוזניים ומאיימת עליך וגם ספוילר מיני ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; היית ה"הוסט" לתינוק שלה. אז אל תשחק אותה...;
וכן , אני זקנה בת 100 עוד מעט יומהולדת. אנשי הגינס כבר דופקים על דלתי .

dixie chick

New member
ספארקי אני דוקא אוהבת

עכשו כל מה שחסר זה חתימה טובה
אנחנו סומכים עלייך... ואם כבר מדברים על חתימה רציתי להגיד לך כבר מזמן (לספארקי) שGREEN EYED MONSTER זה אחד האהובים עלי (בעצם, אפילו שמתי אותו בTOP5 שלי)...

aerynsun

New member
שGREEN EYED MONSTER

אהובים עלי גם. איך שכחתי אותו??? וגם פרק שאני מאוד אוהבת זה הפרק שהם מחליפים נשמות. שכחתי את שמו.ץ דארגו הוא צ'יאנה צ'אינה היא פיילוט ופיילוט הוא דארגו ספארקי הוא ג'ון ג'ון הוא ארין וארין היא ג'ון אחלה פרק. אפשר להביא אותו בהחלט להקרנות. הוא מצחיק ולא צריך מי יודע מה רקע כדי להבין אותו. ודרך אגב אני בת 32 לכל המעוניינים (אני באותו שנתון של בלאק)

dixie chick

New member
קוראים לו...

Out of Their Minds ועליו חשבתי מלכתחילה... אבל בינתיים לאף אחד אין אותו בDVD

sprqy

New member
OUT OF THERE MIND

פרק מצויין באמת, מה שג'ון בגוף של ארין (שזה בעצם קלאודיה שלנו) עושה שם עם הגוף שלה
קטעים איתם.. ו"גרין איי מונסטר" כמובן TOP10 שלי.. סטארק ורייג'ל פשוט צמד מנצח!!!
צריך לעשות להם סדרת בת, THE LOONY AND THE BEAST..

aerynsun

New member
אבל היא אפשר להביא פרקים

מהדודה מחו"ל. יש לי את כולם ואני בטוחה שלכולכם יש. וכן. אני שרופה על סטארק! פשוט מדהים המטורף הזה וביחד עם ר'ייגל זה שילוב מדהים. אה. ויש לי הודעה בשבילכם. אבל אני אפתח שרשור לזה.

aerynsun

New member
היא= אי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפעמים אני קורעת את עצמי מהטעויות שלי

sprqy

New member
וואלה נכון!

למה שלא נצרוב את הפרק על דיסק ופשוט יחברו איזה מחשב נייד בכנס וזהו.. הפרקים באיכות מצויינת בכל מקרה!

dixie chick

New member
אפשר אבל...

בעייתי כי זה מסך ענק ויהיו קפיצות וקטיעות באמצע שזה קצת מבאס... צריך דודה אמיתית בחו"ל!!! וכזאת שיש לה את כל העונות על DVD

sprqy

New member
איזה?!

קפיצות וקטיעות??? אין לי שום קפיצות ואני רואה את זה עם מקרן על הקיר שמחובר ישר למחשב שלי.. לא מובן לי מה בעיה..

dixie chick

New member
טוב אבל אולי כדאי שנרגע קצת...

קודם כל שיסכמו איתי שזה סופי... אח"כ ננדב את המחשב של ספארקי!!!

sprqy

New member
טוב נרגעתי

המחשב הנייד המושלם שלי ישמח לעזור

למעלה