מה קשור חיחי..? חיחי זה צחוק...
ד דָניאֵל New member 25/4/04 #14 ../images/Emo77.gifזה הצחיק אותי שעל זה אני חושבת עד שצחקתי ממשהו ביום החרא הזה את מתלוננת ????
E e l u l a New member 25/4/04 #19 חלילה וחסה../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif עכשיו תחשבי על צחחחחחחחוווק..!! סתם תלחצי פה זה אתר ממש ממש חמוווד..!!
חלילה וחסה../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif עכשיו תחשבי על צחחחחחחחוווק..!! סתם תלחצי פה זה אתר ממש ממש חמוווד..!!
ד דָניאֵל New member 25/4/04 #18 ../images/Emo77.gifאלה , ירדן וביקי תודה מתוקות אני ומיכל הלכנו לראות חברים אני כאן לעוד שבוע זה מה שבטוח כי עוד אין תאריך . ממממוואהההה !!! לילה טוב
../images/Emo77.gifאלה , ירדן וביקי תודה מתוקות אני ומיכל הלכנו לראות חברים אני כאן לעוד שבוע זה מה שבטוח כי עוד אין תאריך . ממממוואהההה !!! לילה טוב
ב בופרית לנצח New member 25/4/04 #22 ביי../images/Emo7.gif../images/Emo66.gif פאק..אוף..למה את צריכה לנסוע חודשיים זה המון זמן ומה הקשר מיכאל ויעל
ביי../images/Emo7.gif../images/Emo66.gif פאק..אוף..למה את צריכה לנסוע חודשיים זה המון זמן ומה הקשר מיכאל ויעל
S Scratchy Girl New member 25/4/04 #23 טיסה נעימה ../images/Emo160.gif ומקווה שתהני../images/Emo70.gif
S SuPeRStAriT 4eVeR New member 25/4/04 #25 יא דניאלללל *שם מושלםםםם ולא בגלל שאני חולה על דניאל רדקליף המושלם חיחח* נתגעגע אלייךךךךךך מתוקההההההה תחזרי מהררר טיסה נעימה ותהנייייייייי
יא דניאלללל *שם מושלםםםם ולא בגלל שאני חולה על דניאל רדקליף המושלם חיחח* נתגעגע אלייךךךךךך מתוקההההההה תחזרי מהררר טיסה נעימה ותהנייייייייי
ט טַלי New member 25/4/04 #26 דניאל... אין לי מושג מי את תהני בצרפת הקרה והמסריחה (מהגבינות דהה) חחח אני ראיתי מטוס רק בתמונות לבת שלי או לבן שלי אני אקרא דניאל
דניאל... אין לי מושג מי את תהני בצרפת הקרה והמסריחה (מהגבינות דהה) חחח אני ראיתי מטוס רק בתמונות לבת שלי או לבן שלי אני אקרא דניאל
° °•° NoEiTa °•° New member 26/4/04 #27 <אבוי../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo166.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif> אוי שיט, זה בהחלט יהיה קשה . שמעי, אני לא ממש יודעת מה להגיד לך .
<אבוי../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo166.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif> אוי שיט, זה בהחלט יהיה קשה . שמעי, אני לא ממש יודעת מה להגיד לך .
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 26/4/04 #28 דניאלו'שששש../images/Emo80.gif נתגעגע אליךךךךךךך אבל לא לדאוגגגגגגג העיקר שתהני ותעשי כיף
ד דָניאֵל New member 26/4/04 #30 ../images/Emo77.gifתודה לכולם !!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עידכון קצר ... אנחנו הולכים לשבוע אחד לצרפת כדי לבדוק דברים ואז נחליט סופי- אם בכלל נטוס לשם ולכמה זמן ..... תודה לכם !!
../images/Emo77.gifתודה לכולם !!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif עידכון קצר ... אנחנו הולכים לשבוע אחד לצרפת כדי לבדוק דברים ואז נחליט סופי- אם בכלל נטוס לשם ולכמה זמן ..... תודה לכם !!
° °•° NoEiTa °•° New member 26/4/04 #33 אההה !! נו אז מעולה ../images/Emo9.gif את אמורה להיות שמחה עכשיו