בא לי למות ............

דָניאֵל

New member
../images/Emo32.gifבא לי למות ............

אני עכשיו אצל חברה ....... והרגע אמרו לי שבקרוב אני טסה לחודשיים לצרפת ... חודשיים !! מה אני עושה שם חודשיים ????????? בלי חברים ... בלי בית ספר ... בלי יואב .... בלי אקזיט , בלעדיכם .... לפחות אני אפגוש את מיכאל ויעל במטוס ....... אוףףףףףףףףףף !!!!!! .... תגידו שלום לחברה שלי פה מיכל ... רק אחותי לא תטוס איתנו כי יש לה בגרויות .... אוףףףףףףף למה לי אין ......... אני יגיד לכם תאריך מדויק של הטיסה וניפרדד ......

KiShKooSh

New member
../images/Emo7.gif למה../images/Emo35.gif

לןמה את צריכה לנסוע לחודשיים

e l u l a

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo153.gif

אבללל...דניאל אני אוהבת אותך אני אתגעגע
אבל תחשבי על זה שתהני שם מאוד
ואולי תכירי אנשים חדשים...ותקני דברים...ותלמדי דברים חדשים... בשבילך בטוח זאת תהיה חוויה ע-נ-ק-י-ת-! ואני בטוחה שאם תגידי להורים שלך שאת לא רוצה לנסוע הם לא יכריחו אותך.. תבקשי מהם לישון אצל סבתא או משו כזה..
פאאאאק חודשיים זה המוןןן!! לא רוצה

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifכן זה יהיה מאד כיף

אני רוצה ... אבל לא לחודשים ...... לא יודעת אם יש לי אפשרות לא לטוס ...... את מבינה אלה ... אני אפילו לא ידע מי יזכה בתחרות האדומים ! אולי יהיה לי שם מחשב עם עברית ..... אוףף ... אני גם אתגעגע ........ זה בא לי פתאום ... מיכל מוסרת לך שלום בחזרה
והיא אומרת שיש לי אפשרות לקחת איתי מחשב לצרפת ... אבל מיכל טיפה

e l u l a

New member
מממ..../images/Emo153.gif

בקשר לכל הקטע של אני לא יודעת מי יזכה וכל זה.. זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך..!!!!!1 את בטח תדברי עם חברות.. זה לא שתתנתקי לגמרי מהארץ אני בטוחה שחברות שלך יסכימו להכנס לכאן ולבדוק בשבילך מי יזכה בתחרות(מיכל את יכולה..?) ואולי את יכולה לקצר את הנסיעה לחודש..?אם את רוצה
in every life u have some trouble BUT when u worry u make it double don't worry be HAPPY

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifמיכל שונאת את אקזיט חיחיחי

אבל היא מסכימה החברים לא מדאיגים אותי ... אני יודעת שנהיה בקשר לא משנה מה אנחנו בתחת אחד של השני כל היום אז חופש מאיתם דווקא לא יזיק
אבל אחרי הכל .... חודשים אני אתחרפן ! אבל מיכל הסבירה לי שאני רק יותר אתחרפן אם אני אחשוב על זה בשליליות ... אוףףף אבל יואב ..... הוא יבגוד בי !!חיחיחי
יאללללה ... אני אקח את זה באיזי
ואהנה שם . אין סיבה שאני לא אהנה . ואל תשכחו אותי !!!! חיחיחי טוב , אני בטאגליינס
ואלה לא הבנתי מה כתבת לי באנגלית חיחייחיחי

SofyTofy

New member
תרגום? חיחי../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

in every life u have some trouble BUT when u worry u make it double don't worry be HAPPY בכל חיים יש צרות אבל אם דואגים הן נעשות כפולות אל תדאגי - תשמחי!

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifחיחיחי../images/Emo6.gif

צודקות ...
בקשר לרוק-עצמאות אני קודם צריכה להשלים עם החברים המפגרים שלי שלא נראה לי שזה יקרה ... ולא בא לי לריב ביום העצמאות אני אלך עם יואב למקום אחר . גם ככה הוא נפגע מזה שאני הולכת עם חברים שלי ולא איתו ...

e l u l a

New member
יפפפה..../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

ידעתי שהכל יסתדר...
ויואב זה חבר שלך..?

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifלא הסתדר ,לא השלמנו בכלל אבל ..

אין לי כוח אליהם גם ככה אני הולכת עם יואב ! כן , זה החבר ......

SofyTofy

New member
מהההה????../images/Emo103.gif

מה דניאל? חודשיים? זה המון!!!
את לא יכולה להישאר בארץ עם אחותך או משהו?

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifאחותי נשארת פה רק כי אין בררה

כי יש לה בגרויות וישר שהיא גומרת אותן היא באה לצרפת ... גם לא ברור מתי נחזור ... שלוש חודשים מקסימום יכול להיות שבדיוק שלשה חודשים ויכול להיות שנחזור יותר מוקדם .... ווואו אני בהלם ...... בצפרת יש אנטישמיות חיחי

למעלה