באמצע היום

GOLF46

New member
צ"ט גרושים גרושות-

שלום פה ושבת שלום לכולם עלה לי רעיון חביב למה שלא נפתח את חדר הצט כל היום וכך נמנע מהערות שלא במקום ולמצב שהודעות ימחקו אז מה דעתכם חברים וותיקים וחדשים גם יחד? שתהייה לנו המשך סוף שבוע מהנה לכולם גם בפארק ר"ג וגם באכזיב וגם בכלל

הסוכן64

New member
sms שקיבלתי הבוקר...

מכל האהבות שיש לי אותך אתה רחוק ממני וליבי חסר אותך ולא ביקשתי לי דבר מלבד להיות שלך מלבד להיות איתך. מכל האהבות שיש לחלום ביקשתי אותך האם תשמע קולי קורא לך,האם תדע? האם תזכור שתיקות יפות את לחישת קולך את מגע ידך. קיבלתי את זה באמצע קנייה בחנות,לרגע שכחתי מה רציתי לקנות. אין ספק שהיא היממה אותי.

sharon30v

New member
SMS כזה ארוך../images/Emo12.gif

בהחלט מחמם את ה
. סופ"ש נעים, שרון

אם כך, אתה בחור מאושר אילן! ../images/Emo99.gif

ללא ספק, SMS כזה רומאנטי מדליק ומחייך את היום! משערת שאחרי זה היית כבר מבולבל לגמריי....

זוכרת

שגם אני שלחתי את זה לאהובי זה לא ממש הזיז לו. הוא אפילו לא זכר את זה אח"כ שמחה שאותך זה ריגש.

הסוכן64

New member
האמת שזה הימם אותי לחלוטין התראינו

רק פעמיים.אני מהמרכז והיא מהצפון והסברתי לה לא מעט פעמים שאין לי כוח לנסיעות האלהכי כבר היה לי קשר כזה בעבר עם צפונית .אבל היא דלוקה אש עליי. פעמיים הגיעה למרכז ורוצה עוד להגיע ולהיפגש אבל היא תקועה בצפון עם המשפחה והקריירה. נראה לי שבסוף אברח מפה...

יערית

New member
יפה יפה

ולא ציינו את שם המחבר או הזמרת?
יפה לה הרומנטיות בבוקר שישי

הסוכן64

New member
שבת שלום לכולםםםם,לוקח את הילדה לעו

ד שישי שבת איתי,החלטתי לקחת את הילדה החודש כל שישי שבת ובשבת הבאה היא תטוס עימי ל-4 ימים לאילת לנופש.

../images/Emo32.gif לשבת כבר עשית?

סבבה אני כלום לא עשיתי
ויש ריקודים (לא בצפון) עוד הלילה? מי שמע..מי ראה... אה הנה עוד מעט עוד שבת עברה..

למעלה